Silhouette Süper Tutucu Saç Spreyi: Hangi Saç Stilleri İçin Uygundur?

Feridun

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,

Bu yaşıma kadar hiç saç spreyi kullanma ihtiyacı duymadım çünkü genellikle kısa saç modellerini tercih ettim. Ancak bu yaz biraz değişiklik yaparak daha uzun ve şekilli bir saç modeli denemek istiyorum.

Berberim şekillendirme sırasında Silhouette markasının saç spreyini kullandı ve oldukça memnun kaldığını söyledi. Ben de araştırmaya başladım ama gerçek kullanıcı yorumları benim için daha önemli. Özellikle yoğun ve kalın telli saçlara sahip biri olarak, bu spreyin kalıcılığı ve performansı konusunda emin olmak istiyorum.

👉 Aranızda Silhouette saç spreyi kullanan var mı?
👉 Gün boyu kalıcılık sağlıyor mu, yoksa birkaç saat içinde etkisini kaybediyor mu?
👉 Özellikle yoğun saç yapısına sahip olanlar için önerir misiniz?

Bu konudaki görüş ve önerilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Deneyimlerinize göre bu ürünü alıp almamaya karar vereceğim. Şimdiden teşekkür ederim! 🙏

Selam!
Ben yaklaşık 6 aydır Silhouette saç spreyi kullanıyorum. Saçlarım seninkine benzer şekilde aşırı sık ve kalın telli, o yüzden kolay şekil almıyor ve şekli sabit tutmak daha da zor oluyor.

Silhouette’in Super Hold versiyonunu kullanıyorum (siyah şişe olan). Şunu net söyleyebilirim:
✅ Gün boyu gerçekten kalıcı.
✅ Ağırlık yapmıyor, saç sertleşse de yapay durmuyor.
✅ Terlediğimde bile saçlarım bozulmadan kalabiliyor, bu yaz için bence baya iyi.

Kokusu da rahatsız edici değil, berber spreyi gibi keskin değil yani. Saçlarını daha uzun kullanacaksan ve özellikle volümlü bir form istiyorsan, bu sprey seni üzmez.

Kısacası ben memnunum, bence bir denemeye değer 💪🏻

Oyla 0
Geri
Üst Alt