Silhouette Süper Tutucu Saç Spreyinin Gün Boyu Kalıcılık ve Etkisi Nasıl?

Bahtiyar

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,

Uzun zamandır Wella markasının saç spreylerini kullanıyorum ve genel olarak memnunum. Ancak son zamanlarda farklı bir ürün denemek istiyorum. Bu nedenle Silhouette markasına geçmeyi düşünüyorum.

Açıkçası beni en çok düşündüren konu, Silhouette’in saçta ne kadar kalıcılık sağladığı. Kullandığım bazı spreyler genellikle 3-4 saat sonra etkisini yitiriyor, bu da gün boyu şekilli kalmasını istediğim saçlarım için yeterli olmuyor. Daha kaliteli ve uzun süre etkili bir ürün arayışındayım, bu yüzden Silhouette dikkatimi çekti.

Daha önce bu ürünü kullanan ya da denemeyi düşünen arkadaşlardan şu konularda yorum rica ediyorum:

👉 Saçta ne kadar süre boyunca sabitleme sağlıyor?
👉 Günlük kullanımda veya dış ortamda (terleme, nem, rüzgar) performansı nasıl?
👉 Wella’ya göre belirgin bir fark hissediliyor mu?

Kısacası, Silhouette saç spreyi geçiş yapmaya değer mi?
Tecrübelerinizi ve fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler! 🙏

Emin ol, kullandığın süre boyunca pişmanlık yaşatmayacak bir üründen bahsediyorsunuz. Ben yıllardır bu ürünün dışında alternatiflere yönelmedim. Piyasada bunun iki katı fiyatla satılan ürünleri de zamanında denedim, ama en başarılısı bana göre Silhouette diyebilirim.

Oyla 0
Geçen yıla göre fiyatı iki katına çıksa da kullanmaya değer. Benim saçlarım normalde çok çabuk verilen şekli kaybettiği için en iyi çözümü Silhouette ile sağlıyorum.

Oyla 0
Aslında Wella'nın seni üzmemiş olması gerekiyor çünkü şuan piyasada en güzel saç spreyi ürünü markasıdır. Ben Wella kullanıcısı olarak beğenerek kullanıyorum.

Oyla 0
Silhouette saç spreyini yaklaşık 6 aydır kullanıyorum ve Wella’dan geçiş yaptım diyebilirim. Açıkçası başta çok büyük fark beklemiyordum ama beni gerçekten şaşırttı. Kalıcılık konusunda Wella’dan daha başarılı olduğunu net söyleyebilirim. Sabah uyguladığım şekil, akşam hâlâ bozulmadan kalabiliyor. Özellikle dış mekanlarda rüzgarda ya da nemli havalarda da gayet iyi performans gösteriyor.

Saçta ağırlık yapmıyor ve sertleşme hissi diğer bazı spreyler kadar yoğun değil. Günlük kullanımda hem doğal duruyor hem de formunu koruyor. Wella zaten iyi bir marka ama Silhouette bir tık daha profesyonel sonuçlar veriyor bence.

Geçiş yapmak istiyorsan gönül rahatlığıyla deneyebilirsin. Ben çok memnunum, pişman olmazsın. 🙌

Oyla 0
Geri
Üst Alt