Siyah Saç Renginden Bakır Renge Geçebilir miyim?

Perihan

Kayıtlı Üye
Hanımlar, saçlarım koyu siyah boyalı, üst kısımları oldukça solgun. Orta kısımda hâlâ bir miktar kalmış, kendim boyamaya kalksam zarar görür müyüm? Cüzdanımda para yok, kuaför masrafı da uçuk. Tek başıma istediğim sonucu elde etmekte güçlük çeker miyim? Sizden alacağım cevapları değerlendirip boyama konusunda harekete geçeceğim. Çok acil cevaplar gelsin!

Gerçekten zor bir durum. Kendi saçlarım açık kahve tonlarında. Doğal rengi olan saça bakır tonu vermeye çalıştım. Ancak sonuç kızıl oldu. Tam anlamıyla istediğim bakır rengini elde etmek için 5-6 kez bakır tonunu uyguladım. Sen siyahtan bahsediyorsun, üstelik kendi saçın değil. Bakır rengini yakalamak cidden zor... Açıcı kullanımı da doğru şekilde yapılmalı. Becerebilir misin, bilemem. Bakır rengi de hızlı solan bir renk. Benim saçımda açma işlemi olmamasına rağmen hemen soğan kabuğu rengine döndü. Altta sarı olsaydı renk daha çabuk açılırdı. Sık sık boyanması gerekecek gibi görünüyor. Saçların için bu radikal kararı almadan iyice düşünmelisin.

Oyla 0
Dileğin tonu elde etmek pek mümkün değil, hele ki saçında siyah boya varsa işler daha da zorlaşır. Bence bekle para eline geçince profesyonel birinden yardım al derim.

Oyla 0
Ateş gibi yanar saçların, üstelik homojen bir renk elde etmek de imkansızdır. Sonuç olarak yine kuaföre gitmek zorunda kalırsın.

Oyla 0
İşinin ustası bir kuaför, ani bir değişiklik yapmaz, yavaş yavaş açar genellikle. Zaten bir gün içinde değişiklik olur, ikinci gün duruma göre ya boyar ya da daha fazla açıp sonra boyar. Eğer "evet, bir günde üç saatte yaparız" diyorsa, o kuaföre gitme, çünkü en az yedi saatlik bir iş var demektir.

Oyla 0
Geri
Üst Alt