Tepe Açılması Başladıysa Geri Dönüş Mümkün Mü?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Burak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Burak

Kayıtlı Üye
Tepe bölgemde açılma netleşmeye başladı. Ön taraf hâlâ idare eder ama arkadan çekilen fotoğraflarda tepe kısmı ciddi şekilde belli oluyor. Bu durum insanı daha çok rahatsız ediyor çünkü kontrol edemediğin bir bölge. Aynada önden bakınca çok fark etmiyorsun ama tepeden bakıldığında gerçek ortaya çıkıyor.

En çok merak ettiğim şey şu: Tepe açılması başladıysa geri dönüş mümkün mü? Yoksa bu bölge bir kez açıldı mı artık süreç geri sarmaz mı? Bazıları tepe bölgesinin daha iyi yanıt verdiğini söylüyor ama gerçek deneyim görmek istiyorum.

Bu noktada hâlâ bir şeyler yapılabilir mi, yoksa artık sadece ilerlemeyi mi yavaşlatmak mümkün?

Tepe bölgesinde başlayan açılma geri kazanılabilir mi, yoksa sadece ilerleme mi durdurulabilir?

Tepe bölgesi ön çizgiye göre daha şanslı. Ben erken dönemde müdahale ettim ve belirgin bir toparlanma gördüm. Tamamen kapanmadı ama ciddi şekilde dolgunlaştı. Geç kalınırsa zorlaşıyor.

Oyla 0
Ben geç kaldım. Tepe tamamen açıldıktan sonra geri dönüş çok zor oluyor. O yüzden hafif seyrelme döneminde ciddiye almak gerekiyor.

Oyla 0
Tepe bölgesi kanlanma açısından daha avantajlı olduğu için bazen daha iyi cevap veriyor. Ama mucize beklememek lazım. Süreç uzun ve sabır istiyor.

Oyla 0
Ben tepe açılmasını uzun süre umursamadım, “ışık oyunudur” dedim. Sonra fotoğraflarda gerçeği gördüm. Keşke daha erken ciddiye alsaydım.

Oyla 0
Doktorum tepe bölgesinin erken dönemde geri kazanıma daha açık olduğunu söyledi. Bu bilgiyle erken harekete geçtim ve ciddi ilerleme kaydettim. Geç kalmamak önemli.

Oyla 0
Geri
Üst Alt