Tırnak Güçlendirici Serum Kullananlar: Gerçekten Etkisini Gördünüz mü?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Aylin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Aylin

Kayıtlı Üye
Kızlar selam 💅 Tırnak güçlendirici serumlara ciddi ilgi var ama işe yarıyor mu emin değilim. Marketlerde yüzlerce çeşit var. Bazıları “keratin içerikli”, bazıları “vitamin takviyeli” diyor ama farkı anlamak zor.
Ben bir ara Golden Rose Nail Expert kullandım, kısa vadede parlatıyor ama uzun vadede pek etkili olmadı.

Gerçekten işe yarayan, tırnağı sertleştiren bir serum kullanan var mı?

👉 Hangi tırnak serumu sizde işe yaradı, tavsiye eder misiniz?

Ben Essie Nail Strengthener kullanıyorum, tırnaklarımı resmen kurtardı. 1 ay içinde kırılmalar azaldı, yüzey pürüzsüzleşti. Her akşam bir kat sürüyorum, çok memnunum.

Oyla 0
Benim favorim Sally Hansen Miracle Cure. Başta pahalı geldi ama gerçekten işe yarıyor. Tırnaklar sertleşti, soyulma tamamen durdu. 3 haftada fark etti.

Oyla 0
Ben eczaneden aldığım Bioblas Keratin Serum kullandım. İçeriği temiz, badem yağı bazlı. Düzenli kullandım, tırnak yüzeyim güçlendi. Özellikle oje altına baz olarak da işe yarıyor.

Oyla 0
Ben Flormar Calcium Gel kullanıyorum. Kalsiyumlu formülü tırnağı besliyor. Her hafta iki kez sürüyorum. Tırnaklar artık katman katman ayrılmıyor.

Oyla 0
Ben serum olarak E vitamini kapsülünü tercih ediyorum. Direkt tırnak diplerine sürüyorum. Tamamen doğal ve etkili. 2 hafta sonra tırnaklarım esnek ama güçlü hale geldi.

Oyla 0
Geri
Üst Alt