Tırnaklarım Hızlı Uzasın Diye Ne Kullandınız, Gerçekten İşe Yarayan Var mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Karen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Karen

Kayıtlı Üye
Normalde çok sabırlı biriyim ama bu tırnak uzatma işi beni zorluyor. Aylar geçiyor ama tırnaklarım bir türlü o sağlıklı, uzun ve düzgün haline gelmiyor. Ucundan kırılıyor, sağlıksız uzuyor ya da soyuluyor. Biotin takviyesi aldım, badem yağıyla tırnak diplerime masaj yaptım ama etkisi sınırlı kaldı.

Özellikle düzenli oje sürdüğümde, tırnaklar sanki daha da yavaş uzuyor gibi hissediyorum. Belki içeriden gelen bir destek eksik ama tırnak uzamasını hızlandıran yöntemler ya da ürünler konusunda işe yarayan bir formül bulan oldu mu?

Gerçekten etkili bir yöntemle tırnaklarını hızlı ve sağlıklı uzatabilen varsa, lütfen detay paylaşabilir mi?

Benim mucizem sarımsaklı tırnak yağı oldu. Kokusu ilk başta rahatsız edici ama etkisi inanılmaz. 1 hafta içinde uzama hızlandı. Ayrıca tırnak diplerine masaj yaparak uygulamak kan dolaşımını artırıyor, bu da tırnağı güçlendiriyor sanırım.

Oyla 0
Tırnak uzatma sürecinde B12 eksikliği olduğunu fark ettim, takviye aldım ve çok işe yaradı. Aynı zamanda Hindistan cevizi yağı da düzenli kullandım. Gece yatmadan önce sürüp eldiven taktım, sabah daha sert ve sağlıklı tırnaklarla uyanıyorum.

Oyla 0
Geri
Üst Alt