Topluluk Üyeleriyle Ortak Saç Ürünü Testi Yapalım mı? (Gerçek Deneyim Paylaşımı)

Hacer Mısırlı

Kayıtlı Üye
Uzun zamandır şunu fark ettim; bir saç ürünü birine mucize gibi gelirken diğerine hiç etki etmiyor. Çünkü hepimizin saç tipi, yapısı, nem dengesi, hatta yaşam tarzı bile farklı. O yüzden aklıma çok eğlenceli bir fikir geldi:

Topluluk olarak aynı saç ürününü birlikte denesek ve sonuçları birkaç hafta boyunca paylaşsak nasıl olurdu?

Gerçek kullanıcı yorumları kadar güvenilir bir şey yok bence. Herkes kendi saç tipiyle birlikte ürünü deneyip yorumlasa, ortaya müthiş bir rehber çıkar. Mesela nem maskesi, onarıcı serum veya dökülme karşıtı bir şampuan seçebiliriz.

Haftalık paylaşımlar yapıp “ilk izlenim”, “2. hafta etkisi”, “sonuç” gibi aşamaları yazabiliriz. Böylece topluluk olarak bir ürünün gerçekten işe yarayıp yaramadığını görebiliriz.

Sizce toplu ürün testi fikri nasıl olurdu? Hangi ürünle başlasak?

Bence harika fikir! Gerçek kullanıcı deneyimleri her şeyden daha güvenilir. Ben nem maskesiyle başlamak isterim, özellikle kuru saçlara iyi gelen bir ürün olursa süper olur.

Oyla 0
Kesinlikle katılırım. Ortak test fikri çok eğlenceli. Ben argan yağı içeren bir serumun etkisini merak ediyorum. Herkesin sonucu paylaşması çok bilgilendirici olur.

Oyla 0
Benim saçlarım ince telli, bu tarz testlerde farklı saç tiplerinin sonuçlarını görmek çok faydalı. Hem eğleniriz hem birlikte deneyim kazanırız.

Oyla 0
Toplu ürün testi fikri şahane! Gerçek sonuçları görmek markalardan gelen reklamlardan çok daha güvenilir olur. Ben onarıcı bakım ürünleri tarafındayım.

Oyla 0
Ben özellikle dökülme karşıtı şampuanları test etmek isterim. Herkes aynı ürünü denese etkisini net anlayabiliriz. Hemen ilk ürün seçimini yapalım!

Oyla 0
Geri
Üst Alt