Trendyol’da En Çok Satan Saç Bakım Ürünleri Hangileri?

Nazlı Özbek

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar 🌸,

Son zamanlarda saç dökülmem arttı ve düzenli olarak saç bakım ürünleri araştırmaya başladım. Kuaförüm bana “internette çok uygun fiyatlı ürünler var ama mutlaka kullanıcı yorumlarına bak” dedi. Ben de bu yüzden Trendyol’da hangi ürünler gerçekten çok satıyor, kullanıcılar en çok hangilerinden memnun merak etmeye başladım.

Kendi araştırmalarımda en çok karşıma çıkanlar; keratin ve argan yağlı saç bakım setleri, dökülmeye karşı şampuanlar, saç serumları ve yoğun nemlendirici maskeler oldu. Özellikle Bio Keratin Brezilya fön setleri, Bioxcin saç bakım yağları ve Pantene argan yağı terapisi gibi ürünler çok satanlar listesinde öne çıkıyor. Bir de Morfose saç maskeleri ile Elseve’nin keratin koruyucu serileri oldukça popüler görünüyor.

Benim asıl öğrenmek istediğim şey: Siz gerçekten bu ürünleri kullandınız mı? Trendyol’da en çok satan saç bakım ürünleri arasında uzun vadede faydasını gördüğünüz oldu mu? Yoksa sadece indirim ve kampanyalardan dolayı mı çok satıyorlar?

Ben geçen sene saçlarım çok yıprandığında Trendyol’dan Bio Keratin seti almıştım. Üçlü paket olması hem ekonomik hem de kullanışlıydı. Özellikle saç kremi saçıma yumuşaklık verdi. Düzenli kullanımda saçım toparlandı. Çok satmasının sebebi bence gerçekten işe yaraması.

Uzun zamandır Bioxcin’in argan yağlı serisini kullanıyorum. İlk başta çok umutlu değildim ama saç derimdeki kuruluğu azalttı. Trendyol’da çok satmasının nedeni fiyat/performans dengesi bence. Yorumlara baktığımda da çoğu kişi memnun kalmıştı, bana da fayda sağladı.

Benim tercihim genellikle Pantene argan yağı terapisi oluyor. Hem uygun fiyatlı hem de saçı kolay taranır hale getiriyor. Trendyol’da paket halinde satıldığında çok avantajlı oluyor. Çok satmasının sebebi biraz da markaya duyulan güven olabilir.

Kuru ve boyalı saçlarım için Morfose saç maskesi aldım. Trendyol’da indirime girdiğinde herkes stok yapıyor, ben de denedim. Açıkçası verdiğim paraya değdi, saçlarım daha parlak oldu. Çok satmasının sebebi sadece fiyat değil, gerçekten işe yaraması.

Ben en son Elseve’nin keratin koruyucu serisini sipariş ettim. Özellikle ısıya karşı koruma özelliği çok işime yaradı. Trendyol yorumları sayesinde karar vermiştim. Bence çok satmasının nedeni hem ulaşılabilir fiyat hem de güvenilir marka olması.

Geri
Üst Alt