Tüm Vücut Lazer Epilasyon Fiyatları 2025’te Ne Kadar?

Gülnur Çeçen

Kayıtlı Üye
Tüm vücut lazer epilasyon yaptırmayı ciddi ciddi düşünmeye başladım ama fiyatlar konusunda inanılmaz bir karmaşa var. Aynı şehirdeki merkezler arasında bile fark neredeyse iki katına çıkıyor. Bir merkez “2025 fiyatlarımız çok uygun” diye 3.500 TL dedi, başka bir merkez 8.000 TL’den aşağı paket olmadığını söyledi. Bu uçurumun nedeni nedir, anlamaya çalışıyorum ama herkes başka bir açıklama getiriyor.

Kimi diyot güçlü cihazların daha pahalı olduğunu söylüyor, kimi merkezlerin marka ismine para ödettirdiğini düşünüyor. Buz lazer için neredeyse her merkez farklı bir rakam veriyor; biri “tüm vücut 500 TL seans başı” diyor, bir diğeri 1.500 TL seans fiyatı söylüyor. Bu kadar değişkenlik olunca hangisinin gerçekçi olduğunu kestirmek zorlaşıyor. Üstelik bazı yerlerde “peşin öde, yüzde 40 indirim al” gibi kampanyalar var ama peşin ödeme her zaman güven vermiyor.

Ayrıca paket içeriği bile tam net değil. Kimisi “tüm vücut” derken yüzü dahil etmiyor, kimisi bikini bölgesinin sadece klasik kısmını kapsıyor. Çoğu kişi hangi bölgelerin paket içinde olduğunu anlamadan fiyat karşılaştırması yapıyor gibi geliyor. O yüzden gerçekçi fiyat aralığı nedir, neye bakarak karar vermek gerekir, bilmiyorum.

2025 yılı için makul bir fiyat aralığına dair deneyim paylaşımı duymak benim için çok değerli olacak.

Sizce 2025’te tüm vücut lazer epilasyon için ortalama fiyat aralığı ne olmalı ve hangi kriterler fiyat farkını gerçekten belirliyor?

2025’te fiyatlar merkezden merkeze ciddi şekilde değişiyor ama ortalama aralığın 4.000–7.000 TL arasında olduğu söylenebilir. Cihazın markası, soğutma gücü, uzman tecrübesi ve merkezin konumu fiyatı doğrudan etkiliyor. Bazı yerler düşük fiyat veriyor çünkü eski cihaz kullanıyorlar. Paket içeriğini net öğrenmeden karşılaştırma yapmak çok zor; mutlaka yüz ve bikini bölgesi dahil mi diye sorulmalı.

Oyla 0
Benim araştırmalarımda en mantıklı fiyat 5.000 TL civarında çıktı. Hem cihazı güçlüydü hem merkez çok ilgiliydi. Çok ucuz yerler genelde eski teknoloji kullanıyordu. Aşırı pahalı yerlerde ise çoğu zaman marka farkı ödettiriliyor. Dengeli fiyat–performans önemli.

Oyla 0
Bazı merkezler seans başı fiyat veriyor ve bu daha şeffaf oluyor. Seans başı 400–700 TL arası makul sayılabilir. Paketlerde ise içeriği mutlaka yazılı istemek gerekiyor.

Oyla 0
Peşin ödemelerde büyük indirim yapan yerler bazen sonradan hizmette aksayabiliyor. Bu yüzden önce bir iki seans deneyip sonra karar vermek daha güvenli. Cihaz tipi fiyatı en çok etkileyen faktörlerden biri.

Oyla 0
Geri
Üst Alt