Uygun Fiyatlı Ama Kalıcı Ruj Öneriniz Var mı?

Semiha Yıldız

Kayıtlı Üye
Son zamanlarda iyi bir ruj bulmak neredeyse imkânsız hale geldi. Her yeni aldığım ruj ya hemen siliniyor ya da dudaklarımı kurutuyor. Özellikle işe giderken sabah sürüp gün boyu kalıcılığını koruyan bir ürün arıyorum ama çoğu birkaç saatte uçup gidiyor. Kalıcı rujlar genelde dudakları çatlatıyor, yumuşak dokulular da ilk kahvede siliniyor.

Açık tonları seviyorum ama ne yazık ki uygun fiyatlı markalarda genelde renk tutmuyor. Birkaç arkadaşım “mat likit rujlar daha dayanıklı oluyor” dedi, denedim ama dudak çizgilerine doldu. Artık pes etmek üzereyken düşündüm: acaba uygun fiyatlı ama kalıcı bir ürün gerçekten var mı? Yoksa sadece reklamlarda mı kalıyor bu vaatler?

Ayrıca dudaklarım hassas olduğu için içerik de önemli. Bazı rujlar sürdüğüm an yakıyor, hemen kuruma yapıyor. Artık makyaj çantamda bir tane “güvenilir ruj” olsun istiyorum.

Sizce hangi markaların uygun fiyatlı ama kalıcı rujları gerçekten işe yarıyor? Deneyip memnun kaldığınız ürünleri paylaşır mısınız?

Mat likit rujlarda kalıcılık yüksek ama dudak kurutuyor. Ben balm üstüne uygulayınca sorunu çözdüm. Uygun fiyatlı markalardan biri olan Pastel’in mat serisini çok beğeniyorum, sabah sürüyorum akşama kadar çıkmıyor.

Oyla 0
Kalıcı ruj arayanlar için Golden Rose’un Longstay serisi çok başarılı. Fiyatı uygun, renkleri canlı. Yalnız dudak peelingi yapmadan sürerseniz pütürlü durabiliyor. Gün boyu tazeleme ihtiyacı olmuyor.

Oyla 0
Benim favorim Maybelline Superstay. Gerçekten sabah sürdüğümde akşam hâlâ duruyor. Fiyatı da diğerlerine göre makul. Biraz mat ama altına nemlendirici sürünce harika duruyor.

Oyla 0
Uygun fiyatlı arıyorsan Farmasi’nin rujlarını dene. Hem renk seçeneği çok fazla hem de uzun süre kalıyor. Sürdükten sonra kuruma yapmıyor, gün sonunda bile taze duruyor. Günlük makyaj için ideal.

Oyla 0
Ben genelde Avon’un Power Stay serisini kullanıyorum. Kalıcılığı gerçekten şaşırtıcı. Su içince bile çıkmıyor. Fiyat performans açısından bence en iyi rujlardan biri. Üstelik dudak kurutmuyor.

Oyla 0
Geri
Üst Alt