Uygun Fiyatlı Makyaj Ürünleri Neler Kullandınız?

Öznur Eker

Kayıtlı Üye
Bir süredir makyaj ürünlerimi yenilemek istiyorum ama açıkçası fiyatlar o kadar yükseldi ki ne alacağımı şaşırdım. Eskiden daha uygun fiyata güzel ürünler bulabiliyordum ama şimdi çoğu markanın fiyatı gerçekten çok artmış. O yüzden hem bütçemi çok zorlamayacak hem de performansı iyi olan ürünler arıyorum.

Genelde günlük makyaj yapıyorum, çok ağır ürünler kullanmayı sevmiyorum. Ama bazen uygun fiyatlı diye aldığım bazı ürünler gerçekten hayal kırıklığı yaratabiliyor. Mesela bir rimel alıyorum hemen akıyor ya da fondöten alıyorum ciltte çok kalın duruyor. Bu yüzden artık almadan önce gerçekten kullananların yorumlarını merak etmeye başladım.

Açıkçası pahalı ürünler kadar iyi performans veren uygun fiyatlı şeyler de olduğunu düşünüyorum ama hangileri gerçekten iyi bilmiyorum. Özellikle rimel, kapatıcı, fondöten veya allık gibi ürünlerde uygun fiyatlı ama memnun kaldığınız seçenekler varsa öğrenmek isterim.

Benim için en önemli şey ürünün ciltte doğal durması ve gün içinde çok çabuk bozulmaması. Uygun fiyatlı olup gerçekten işe yarayan ürünler varsa denemek isterim.

Fiyatı çok yüksek olmayan ama performansı iyi olan uygun fiyatlı makyaj ürünleri hangileri sizce?

Ben de bir süredir daha uygun fiyatlı ürünlere yönelmeye başladım çünkü gerçekten bazı markalar çok pahalı hale geldi. Açıkçası eskiden pahalı ürünler daha iyi diye düşünürdüm ama zamanla fark ettim ki uygun fiyatlı markalarda da gerçekten güzel ürünler var. Özellikle maskara ve allık konusunda uygun fiyatlı birçok ürün denedim ve bazılarından gerçekten çok memnun kaldım.

Oyla 0
Ben genelde makyaj ürünlerini almadan önce mutlaka kullanıcı yorumlarına bakıyorum çünkü bazı uygun fiyatlı ürünler gerçekten çok iyi çıkabiliyor. Mesela bir kapatıcı almıştım fiyatı oldukça uygundu ama kapatıcılığı gerçekten şaşırtıcı derecede iyiydi. Hatta daha önce kullandığım pahalı bir kapatıcıdan bile daha iyi performans verdi diyebilirim.

Oyla 0
Benim deneyimimde özellikle dudak ürünlerinde uygun fiyatlı seçenekler çok başarılı olabiliyor. Birkaç farklı ruj denedim ve bazıları gerçekten çok kalıcı çıktı. Gün içinde sürekli tazelemek zorunda kalmıyorum. Açıkçası pahalı markalara o kadar para vermeye gerek var mı bazen ben de sorguluyorum.

Oyla 0
Ben de uygun fiyatlı makyaj ürünleri kullanmayı seviyorum çünkü yeni şeyler denemek daha kolay oluyor. Bir ürün pahalı olunca almadan önce çok düşünüyorum ama uygun fiyatlı olunca farklı ürünleri deneme şansım oluyor. Özellikle far paletlerinde uygun fiyatlı ama pigmenti çok iyi olan ürünler bulmuştum.

Oyla 0
Benim cildim biraz hassas olduğu için uygun fiyatlı ürün alırken biraz temkinli davranıyorum ama yine de güzel ürünler buldum. Özellikle pudra ve maskara konusunda uygun fiyatlı markalar beni hiç üzmedi. Bence biraz araştırınca gerçekten fiyatına göre çok iyi performans veren ürünler bulunabiliyor.

Oyla 0
Geri
Üst Alt