Uzun Saçlı Erkekler Kadınlara Çekici Geliyor mu?

Dolunay

Kayıtlı Üye
Uzun saçlı erkek saç modeli beğenen de var, beğenmeyen de. Ancak benim son zamanlarda merak ettiğim konu, uzun saçlı erkeklerin kadınlara sempatik ve çekici gelip gelmediği. Malum, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de erkekler radikal kararlar alıp stillerinde değişime gidebiliyor. Eğer forumdaki kadınlardan olumlu yorumlar alırsam, saçlarımı uzatma kararı alacağım. Bu kararda bana fikirlerini sunacaklara şimdiden teşekkür ediyorum.

Şahsen, uzun saçlı erkekler bana çekici gelmekten çok itici geliyor. Erkek dediğin, normal uzunlukta saç kullanmalı. Kadın gibi saçlarını uzatıp toka takanları gördükçe içim parçalanıyor. Bırakın toka, uzun saç ve topuz kadınlara özel kalsın. Siz gidin, saçlarınızı üç numaraya vurdurun, olmadı biraz daha uzun yapın ama saçlarınızı uzatmayın, hiç hoş durmuyor. Eminim 10 kişiden sadece 1'i bu konuda sizi destekler.

Oyla 0
Sokakta uzun saçlı bir erkek görsem, açıkçası kafamı çeviriyorum çünkü ben yakıştırmıyorum. Bence daha şık ve erkeksi modeller tercih edilebilir. Ünlüler bile artık uzun saç trendinden uzaklaşıp kısa modelleri tercih ediyorlar. Özellikle erkekte, bir tek Kıvanç Tatlıtuğ'a uzun saç yakışıyordu, o bile artık uzun saçlardan uzak modellere yöneliyor.

Oyla 0
Geri
Üst Alt