Fatma Öztürk
Kayıtlı Üye
Yıllardır uzun saç kullanıyorum ama artık sıkıldım. Duşta, fön çekerken, şekil verirken hep aynı uğraş. Bazen aynaya bakınca saçın ağırlığı bile yüzümü yorgun gösteriyor gibi geliyor. Kısa saç modellerine bakarken “acaba bana yakışır mı” düşüncesiyle saatler geçiriyorum. Bir yandan çok ferah, modern ve güçlü bir görünüm istiyorum; diğer yandan “ya kestirince pişman olursam” korkusu var.
Bazıları “kısa saç kadını daha enerjik gösteriyor” diyor, bazıları “yüz hatlarını fazla ortaya çıkarıyor” diye uyarıyor. Özellikle ince telli saçım olduğu için sönük durur mu emin değilim. En çok merak ettiğim de şu: kestirdikten sonra gerçekten insan kendini daha özgür hissediyor mu? Yoksa o ilk anın hevesi geçince “neden kestirdim” pişmanlığı mı başlıyor?
Siz kısa saça geçiş yaptığınızda nasıl hissettiniz?
Gerçekten değer mi, yoksa uzun saçı korumak mı daha iyi?
Bazıları “kısa saç kadını daha enerjik gösteriyor” diyor, bazıları “yüz hatlarını fazla ortaya çıkarıyor” diye uyarıyor. Özellikle ince telli saçım olduğu için sönük durur mu emin değilim. En çok merak ettiğim de şu: kestirdikten sonra gerçekten insan kendini daha özgür hissediyor mu? Yoksa o ilk anın hevesi geçince “neden kestirdim” pişmanlığı mı başlıyor?
Siz kısa saça geçiş yaptığınızda nasıl hissettiniz?
Gerçekten değer mi, yoksa uzun saçı korumak mı daha iyi?