Nilay Aksoy
Kayıtlı Üye
Son zamanlarda özellikle gün içinde makyajın dayanması benim için büyük bir kriter oldu. Sabah hazırlanınca öğle yemeğine, hatta akşam planına kadar yüzümün sırıtmadan, aynı tonda ve aynı durumda kalmasını istiyorum. Daha önce kullandığım bazı ürünler iyi başlıyor ama birkaç saat sonra ayrışma, renk solması ya da özellikle fondöten-pudra birleşiminde çizgi çizgi topaklanma yapıyor.
Bu yüzden “kalıcı” denilen ürünleri denemeye başladım. Sabitleme spreyi, uzun ömürlü fondöten, transfer olmayan ruj, akmayan maskara vb. ürünler arasında gerçekten fark yaratanları bulmak istiyorum. Ancak herkesin cildi farklı olduğu için yorumlar da çok değişken. Bazı ürünler biri için harika olurken başka birinde aynı performansı vermeyebiliyor.
Kalıcı makyaj ürününde benim için önemli olan:
Uzun süre kalıcı makyaj ürünleri kullananlar deneyimlerine göre en memnun kaldığınız ürünler hangileri?
Bu yüzden “kalıcı” denilen ürünleri denemeye başladım. Sabitleme spreyi, uzun ömürlü fondöten, transfer olmayan ruj, akmayan maskara vb. ürünler arasında gerçekten fark yaratanları bulmak istiyorum. Ancak herkesin cildi farklı olduğu için yorumlar da çok değişken. Bazı ürünler biri için harika olurken başka birinde aynı performansı vermeyebiliyor.
Kalıcı makyaj ürününde benim için önemli olan:
- Fondötenin gün içinde ayrışmaması
- Kapatıcının çizgilere dolmaması
- Maskaranın akmaması
- Rujun uzun süre silinmemesi
Uzun süre kalıcı makyaj ürünleri kullananlar deneyimlerine göre en memnun kaldığınız ürünler hangileri?