Vichy Dercos Densi-Solutions Günlük Kullanıma Uygun mu?

Melis Erdem

Kayıtlı Üye
Bir şampuanı alırken benim için en önemli konulardan biri de günlük kullanıma uygun olup olmadığı. Çünkü bazı hacim ya da yoğunluk şampuanları her gün kullanıldığında saç derisini yorabiliyor ya da saçın dengesini bozabiliyor. Vichy Dercos Densi-Solutions şampuan için de bu konuda net bir bilgi bulmak zor.

Saçlarımı genelde gün aşırı yıkıyorum ama bazen her gün yıkamam gerekiyor. Eğer bu şampuan her gün kullanıma uygunsa benim için büyük bir artı olur. Ama eğer sık kullanımda saçı sertleştiriyor ya da ağırlaştırıyorsa, bunu bilerek kullanmak isterim.

Kullananların kendi kullanım sıklıklarını ve buna bağlı olarak yaşadıkları sonuçları öğrenmek benim için çok değerli. Çünkü teoride uygun görünen ürünler pratikte farklı sonuçlar verebiliyor.

Vichy Dercos Densi-Solutions şampuan günlük kullanımda saçı yormadan ve dengesini bozmadan kullanılabiliyor mu?

Ben her gün kullanıyorum ve şu ana kadar olumsuz bir etki yaşamadım. Saç derimi tahriş etmedi, saçım da ağırlaşmadı. Günlük kullanım için uygun buldum.

Her gün kullandığımda saçım biraz daha sert hissettirdi. Gün aşırı kullanınca daha dengeli oldu. Günlük kullanım saç tipine göre değişebilir.

Ben haftada 3–4 kez kullanıyorum. Her gün kullanmaya gerek kalmadan hacim etkisini koruyor. Bu şekilde saçım daha sağlıklı duruyor.

Günlük kullanımda sorun yaşamadım ama mutlaka saç kremiyle destekliyorum. Tek başına kullanıldığında saçın nem ihtiyacını karşılamayabilir.

Saç derim hassas olduğu için her gün kullanmadım. Ama kullandığım günlerde saçımı yormadı. Günlük kullanıma uygun ama kişisel denge önemli.

Geri
Üst Alt