Vichy Dercos Densi-Solutions İnce Saçlarda İşe Yarıyor mu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Nur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Nur

Kayıtlı Üye
İnce telli saçlara sahip biri olarak hacim ve yoğunluk vaat eden ürünlere karşı artık biraz temkinliyim. Çünkü bugüne kadar denediğim pek çok şampuan ya ilk gün güzel durup sonrasında hiçbir fark yaratmadı ya da saçımı sertleştirip daha da cansız gösterdi. Vichy Dercos Densi-Solutions serisi ise özellikle ince saçlara yönelik olduğu için ilgimi çekti ama gerçekten işe yarayıp yaramadığını merak ediyorum.

Saçlarım çok çabuk sönüyor ve özellikle tepe bölgesi gün içinde iyice yapışık duruyor. Şekil versen bile birkaç saat sonra hacim tamamen kayboluyor. Bu yüzden beklentim, saç tellerini ağırlaştırmadan daha dolu ve tok bir görünüm sağlaması. Ama bunun sadece geçici bir his mi yoksa düzenli kullanımda fark edilir bir değişim mi olduğunu bilmek istiyorum.

Kullananların özellikle ince telli saçlarda ne yaşadığını öğrenmek benim için önemli. Çünkü aynı ürün kalın telli saçta işe yararken ince tellide tamamen etkisiz olabiliyor. Uzun vadeli deneyimler karar vermemde belirleyici olacak.

Vichy Dercos Densi-Solutions şampuan ince telli saçlarda düzenli kullanımda gerçekten etkili oluyor mu?

Saçlarım çok ince telli ve hacimsiz. Yaklaşık 1,5 aydır kullanıyorum. Saç tellerim kalınlaşmadı ama saçım daha tok ve dolu durmaya başladı. Özellikle saçımı kuruttuktan sonra fark daha net oluyor. İnce telli saçlar için uygun buldum.

Bende etkisi yavaş oldu ama oldu diyebilirim. İlk haftalarda pek bir fark hissetmedim. 3. haftadan sonra saçlarımın daha diri durduğunu fark ettim. İnce saçlarda mucize değil ama destekleyici bir ürün.

Saçlarım ince olduğu için ağırlaştırma yapmasından korkuyordum ama öyle olmadı. Gün içinde saçım daha az sönüyor. Bu bile benim için yeterli bir fark.

İnce telli saçlarda tek başına yeterli olmayabilir ama saç bakım rutiniyle birlikte kullanınca etkisi artıyor. Saçlarım daha derli toplu görünüyor.

Düzenli kullanımda ince telli saçlarda olumlu sonuç veriyor. İlk yıkamada değil ama zamanla fark ediliyor. Sabırlı olmak gerekiyor.

Geri
Üst Alt