Vichy Dercos Energisant Kullananların Saç Dökülmesi Deneyimleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hasret
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hasret

Kayıtlı Üye
Saç dökülmesi yaşayan biri olarak ürün almadan önce en çok gerçek kullanıcı deneyimlerini okumak istiyorum. Vichy Dercos Energisant şampuan hakkında çok fazla yorum var ama çoğu kısa ve yüzeysel. Benim merak ettiğim, ürünü gerçekten düzenli kullananların uzun vadede ne yaşadığı.

Saç dökülmesi herkes için farklı nedenlere dayanıyor. Kimi stres yüzünden, kimi mevsimsel olarak, kimi de genetik sebeplerle dökülme yaşıyor. Bu yüzden tek bir ürünün herkeste aynı etkiyi göstermemesi normal. Ama yine de genel tabloyu görmek karar vermemi kolaylaştırır.

Kullananların saç dökülmesinde azalma yaşayıp yaşamadığı, saçın dokusunda ya da hacminde bir değişiklik olup olmadığı benim için önemli. Ayrıca bıraktıktan sonra dökülmenin geri dönüp dönmediği de merak ettiğim konular arasında.

Vichy Dercos Energisant şampuanı kullananların saç dökülmesiyle ilgili genel deneyimleri nasıl?

Ben yaklaşık 2 aydır kullanıyorum. Saç dökülmem tamamen bitmedi ama gözle görülür şekilde azaldı. Özellikle duş sırasında eskisi kadar saç görmüyorum. Saçlarım biraz daha canlı duruyor, bu da psikolojik olarak iyi hissettiriyor.

Bende dökülmeyi yavaşlattı ama tek başına yeterli olmadı. Serumla birlikte kullandığımda daha iyi sonuç aldım. Şampuan olarak beklentimi karşıladı ama mucize beklememek lazım.

İlk başlarda saçımı biraz sertleştirdi ama zamanla alıştı. Dökülme mevsimsel olduğu için ne kadarının şampuandan kaynaklı olduğunu bilmiyorum ama toparlanma sürecim hızlandı.

Uzun süre kullandım. Dökülme kontrol altına alındı ama bıraktığımda tekrar arttı. Yani süreklilik isteyen bir ürün. Genel olarak memnun kaldım.

Saçlarım ince telli ve dökülmeye yatkın. Bu şampuanla birlikte saçlarım daha dolgun hissetmeye başladı. Dökülme azaldı ama tamamen geçmedi.

Geri
Üst Alt