Vichy Dercos Energisant Saç Dökülmesine Karşı Şampuan Kullandınız mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Meri
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Meri

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,
Son zamanlarda saç dökülmesiyle baş etmekte gerçekten zorlanıyorum ve bu süreçte birçok farklı ürün önerisiyle karşılaştım. Özellikle çevremde birkaç kişi Vichy Dercos Energisant Şampuan hakkında oldukça olumlu yorumlar yaptı. Hatta bir iş arkadaşım uzun süredir bu şampuanı kullanıyor ve saç dökülmesinin belirgin şekilde azaldığını söylüyor.

Açıkçası ben de denemeyi düşünüyorum ama piyasada o kadar çok “dökülme karşıtı” şampuan var ki, hangisinin gerçekten işe yaradığını anlamak neredeyse imkânsız. Reklamlar ve ürün vaatleri birbirine çok benziyor ama sonuçlar kişiden kişiye farklılık gösteriyor. Bu yüzden ürünü satın almadan önce, gerçek kullanıcı deneyimlerini duymak istiyorum.

Saç yapım dökülmeye oldukça yatkın ve son aylarda daha da belirgin hale geldi. Bu şampuanın sadece geçici bir çözüm mü sunduğu yoksa uzun vadede fark edilir bir etkisi olup olmadığı konusunda fikir sahibi olmak istiyorum.

Daha önce Vichy Dercos’un dökülme karşıtı şampuanını kullanan var mı?
👉 Saçlarınızda ne gibi değişiklikler fark ettiniz?
👉 Ne kadar sürede etki gösterdi?
👉 Her saç tipi için uygun mu yoksa sadece belirli sorunlara mı iyi geliyor?

Gerçek ve samimi deneyimlerinize gerçekten ihtiyacım var. Deneyimlerinizi paylaşırsanız, emin olun benim gibi kararsız kalan başkalarına da ışık tutmuş olursunuz.

Teşekkürler şimdiden 🙏

Vichy Dercos Energisant.jpg

Eczanede çalışan bir arkadaşım önermişti o zamanlar, hiç şampuan seçimlerinde iyi değildim. Son 6 yıldır vazgeçemediğim bir marka oldu. Kullanırken ilk yıkamada saçlarına böyle bir kalınlık geliyor gibi hissediyorsun. Saç derinin nefes almasından ne demek istediğimi anlayacaksın. :)

Ducray der susarım. Vichy benim saçlarıma çok fazla yaramadığı için bırakmıştım. Ama çevremde bu şampuandan memnun kalanlar var. Denemeden sana faydası olup olmayacağını bilemezsin. Herkesin saç yapısı farklı olduğundan ürünün etkileri de değişecektir

@Meri incelemiş olduğun bu ürün Türkiye'de en beğenilenler arasında olmanın yanı sıra Avrupa ülkelerinde 1 numaradır.

Yengemin tavsiyesiyle kullanmaya karar vermiştim. Anlatmak istediğim iyi yönde çok deneyimim var ama zamanım olmadığı için sadece düşünmeden kullanmaya başlayabilirsin diyorum.

Geri
Üst Alt