Vichy Dercos Hassas Kepek Şampuanı Kullananların Yorumları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fatma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fatma

Kayıtlı Üye
Hassas saç derisine sahip olup kepek problemi yaşayan biri olarak ürün seçerken gerçekten çok zorlanıyorum. Her “kepek karşıtı” yazan şampuan bana iyi gelmiyor, hatta çoğu zaman durumu daha kötü hale getiriyor. Bu yüzden Vichy Dercos’un hassas kepek şampuanını almadan önce gerçek kullanıcı yorumlarını okumak istiyorum.

Reklam yazılarına ya da kısa yorumlara pek güvenemiyorum çünkü çoğu yüzeysel oluyor. Benim merak ettiğim şey, ürünü uzun süre kullananların gerçekten ne yaşadığı. Saç derisinde rahatlama mı oldu, yoksa zamanla farklı sorunlar mı çıktı? Özellikle hassas ciltli kişilerde kaşıntı, kızarıklık ya da yanma gibi etkiler yapıp yapmadığı benim için çok önemli.

Saç derim stresle birlikte daha da hassaslaşıyor. Yanlış ürün kullandığımda kepek artıyor ve bu durum psikolojik olarak da rahatsız ediyor. Bu yüzden denemeden önce başkalarının deneyimlerinden faydalanmak istiyorum.

Vichy Dercos hassas kepek şampuanını kullananların genel deneyimleri olumlu mu?

Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum. Hassas saç derim var ve şimdiye kadar olumsuz bir etki yaşamadım. Kepek belirgin şekilde azaldı, kaşıntı da neredeyse tamamen geçti. İlk haftadan sonra rahatlama başladı.

Oyla 0
Benim deneyimim orta seviyede diyebilirim. Kepeği azalttı ama saçımda biraz kuruluk yaptı. Hassas ciltliler için nazik ama yine de nemlendirici ürünlerle desteklemek gerekiyor.

Oyla 0
Daha önce birçok kepek şampuanı denedim ve çoğu saç derimi yaktı. Bu ürün onlara göre çok daha sakin. Kepek tamamen bitmedi ama kontrol altına alındı. En azından tahriş yapmadı.

Oyla 0
Uzun vadede etkisini gördüm. İlk başta çok fark etmedim ama düzenli kullanınca kepek azaldı ve saç derisi daha dengeli hale geldi. Hassas ciltliler için uygun olduğunu düşünüyorum.

Oyla 0
Benim için artısı kaşıntı yapmaması oldu. Eksisi ise saçın yumuşaklığını tek başına sağlamaması. Kepek sorunu olan hassas saç derilerinde denenebilir.

Oyla 0
Geri
Üst Alt