Vichy Dercos Hassas Saç Derisi Kepek Şampuanı İşe Yarıyor mu?

Dila Uğur

Kayıtlı Üye
Hassas saç derisine sahip olup kepek problemi yaşayan biri olarak açıkçası artık “işe yarıyor mu?” sorusunu sormadan hiçbir ürün almak istemiyorum. Daha önce birçok kepek şampuanı denedim ve çoğu ya saç derimi daha da hassaslaştırdı ya da kısa süreli etki gösterip bırakınca kepek geri geldi. Bu yüzden Vichy Dercos’un hassas saç derisi için olan kepek şampuanına da temkinli yaklaşıyorum.

Ürün hakkında okuduklarım çok karışık. Bazıları kepeği ciddi şekilde azalttığını söylüyor, bazıları ise beklentisinin altında kaldığını yazmış. Benim saç derim özellikle stresli dönemlerde daha da hassaslaşıyor ve yanlış ürün kullandığımda sadece kepek değil, kaşıntı ve gerginlik de artıyor. Bu yüzden kalıcı bir rahatlama sağlayıp sağlamadığı benim için çok önemli.

Kepeği baskılarken saç derisini tahriş etmeyen bir ürün bulmak gerçekten zor. İlk birkaç kullanımda değil, uzun vadede nasıl sonuç verdiğini merak ediyorum. Gerçekten düzenli kullanıldığında fark yaratan bir ürün mü yoksa geçici bir çözüm mü olduğunu anlamak istiyorum.

Hassas saç derisine sahip kişilerde Vichy Dercos kepek şampuanı düzenli kullanımda gerçekten işe yarıyor mu?

Ben yaklaşık 1,5 aydır kullanıyorum ve açıkçası beklediğimden daha iyi sonuç aldım. Kepek büyük oranda azaldı, saç derimdeki gerginlik de geçti. Tamamen mucize değil ama düzenli kullanımda işe yarıyor.

Oyla 0
İlk haftalarda çok fark etmedim ama 2–3 hafta sonra kepeğin azaldığını net gördüm. Hassas saç derimde yanma ya da kızarıklık yapmadı. Sabırlı olmak gerekiyor.

Oyla 0
Bende kepeği kontrol altına aldı ama tamamen bitirmedi. Yine de diğer ürünlere göre daha güvenli ve sakin bir etkisi var. Hassas ciltliler için önemli olan bu bence.

Oyla 0
Kepek sorunum kronik olduğu için tek başına çözüm olmadı ama ciddi bir rahatlama sağladı. En azından kaşıntı ve pullanma azaldı.

Oyla 0
Düzenli ve doğru sıklıkta kullanınca işe yarıyor. Her gün kullanmak bende ters etki yaptı ama haftada 2–3 kez kullanınca memnun kaldım.

Oyla 0
Geri
Üst Alt