Selin Aydın
Kayıtlı Üye
Cilt bakımında en çok kararsız kaldığım konu kesinlikle losyon mu yoksa body butter mı kullanmam gerektiği. Cildim kışın aşırı kuru, yazınsa daha dengeli. Losyonlar kolay emiliyor ama nem etkisi kısa sürüyor. Body butter ise yoğun yapılı olduğu için güzel nemlendiriyor fakat bazen çok ağır geliyor. Özellikle yazın kullanınca sanki cilt nefes alamıyormuş gibi hissediyorum.
Duştan sonra genelde losyon sürüyorum ama sabaha kadar etkisini kaybediyor. Body butter kullandığımda ise cilt yumuşacık oluyor ama biraz yapışkan his kalıyor. Gerçekten hangisi daha etkili nemlendiriyor anlamadım. Birçok kişi “cilt tipine göre değişir” diyor ama hangisinin hangi cilt tipine uygun olduğunu da karıştırıyorum.
Bir arkadaşım “kışın body butter, yazın losyon kullan” dedi, sanırım mantıklı. Ama bu kadar ürün arasında doğru olanı bulmak yine de kolay değil.
Siz ne düşünüyorsunuz, vücut losyonu mu body butter mı daha iyi nemlendiriyor?
Duştan sonra genelde losyon sürüyorum ama sabaha kadar etkisini kaybediyor. Body butter kullandığımda ise cilt yumuşacık oluyor ama biraz yapışkan his kalıyor. Gerçekten hangisi daha etkili nemlendiriyor anlamadım. Birçok kişi “cilt tipine göre değişir” diyor ama hangisinin hangi cilt tipine uygun olduğunu da karıştırıyorum.
Bir arkadaşım “kışın body butter, yazın losyon kullan” dedi, sanırım mantıklı. Ama bu kadar ürün arasında doğru olanı bulmak yine de kolay değil.
Siz ne düşünüyorsunuz, vücut losyonu mu body butter mı daha iyi nemlendiriyor?