Watsons’ta En Çok Satan Saç Boyası Markası Sizce Hangisi?

Yaren Akkuş

Kayıtlı Üye
Merhaba kızlar 💕

Watsons’a her gittiğimde saç boyası reyonu o kadar kalabalık oluyor ki hangisinin daha çok tercih edildiğini merak ediyorum. Raflarda en çok L'Oréal Excellence, Palette, Wella Koleston ve son dönemde popülerleşen Biomagic markalarını görüyorum. Özellikle Garnier Olia’nın da sık satıldığını duydum.

Benim için en önemli kriterler kalıcılık, beyaz kapatma gücü ve saçımı fazla yıpratmaması. Ama her markanın artısı ve eksisi var gibi görünüyor. Kimisi uygun fiyatlı, kimisi daha kalıcı, kimisi de saç sağlığını ön planda tutuyor.

👉 Sizce Watsons’ta en çok satan saç boyası markası hangisi ve gerçekten memnun kaldığınız marka nedir?

Benim gözlemim Watsons’ta en çok Palette satılıyor. Çünkü fiyatı uygun ve renk seçeneği çok fazla. Ama kalıcılık konusunda biraz zayıf buluyorum.

Oyla 0
Bence en çok satan L'Oréal Excellence. Her gittiğimde bazı renkleri tükenmiş oluyor. Fiyatı yüksek ama performansı çok iyi.

Oyla 0
Son dönemde çok kişi Biomagic alıyor. Organik içerikli olduğu için özellikle gençler tercih ediyor gibi. Ama kalıcılık konusunda L'Oréal kadar güçlü değil.

Oyla 0
Ben Watsons’ta en çok Garnier Olia’nın rağbet gördüğünü düşünüyorum. Özellikle hassas saç derisi olanlar onu alıyor. Çünkü amonyaksız oluşu güven veriyor.

Oyla 0
Watsons’ta son dönemde en çok dikkatimi çeken marka BioMagic oldu. Özellikle organik içerikli diye çok ilgi görüyor. Ben de aldım, gerçekten kimyasal kokusu yok ve saçımı yıpratmadı. Ama kalıcılık konusunda L’Oréal kadar güçlü değil.

Oyla 0
Watsons’ta bence en çok satanlardan biri hâlâ Palette. Çünkü uygun fiyatlı ve renk seçeneği çok fazla. Renkler çabuk akabiliyor ama ekonomik olduğu için çoğu kişi tercih ediyor.

Oyla 0
Ben mağazada sürekli BioMagic’in raflarda azaldığını görüyorum, demek ki bayağı satılıyor. Denediğimde saçımı sertleştirmedi ve uygularken kokusu rahatsız etmedi. Açık renklerde biraz hızlı akıyor ama koyu tonlarda başarılı.

Oyla 0
Geri
Üst Alt