Wella Eimi Super Set Çok Güçlü Sonlandırma Spreyi: Kullananlar var mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Onur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Onur

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,

İnce telli saçlara sahip biri olarak, saç şekillendirme konusunda bugüne kadar tam anlamıyla memnun kaldığım bir saç spreyi bulamadım. Gratis’te satılan neredeyse tüm markaları denedim ama ne yazık ki istediğim kalıcılığı ve şekli bir türlü elde edemedim.

Bir süredir internette araştırma yapıyorum ve birçok kullanıcı yorumunu detaylıca inceledim. Bu süreçte en çok önerilen ürünlerden biri olarak karşıma "Wella Eimi Super Set Çok Güçlü Sonlandırma Spreyi" çıktı. Kullanıcıların büyük çoğunluğu memnun olsa da, birkaç olumsuz yoruma da denk geldim. Tabii internet ortamında her yoruma güvenmek zor, bazıları belki de markayı karalamak amacıyla yazılmış olabilir.

Bu yüzden en doğru cevabı sizlerden almak istiyorum:

👉 Wella Eimi Super Set saç spreyini daha önce kullanan var mı?
👉 Uyguladıktan sonra saçtaki tutuculuğu ve doğal görünümü nasıl?
👉 Özellikle güçsüz, ince telli saçları şekillendirmede etkili oluyor mu?

Almayı düşündüğüm site Sachane, ama ürünün fiyatı biraz yüksek olduğu için almadan önce emin olmak istiyorum. Deneyimlerinizi paylaşırsanız gerçekten çok sevinirim. 🙏
Şimdiden teşekkürler! 😌

Şu an yorumu yazarken ürün tam da karşımda duruyor. Geçen yıldan beri kullandığım harika ötesi sonuçlar veren bir ürün, saçımın modelini başarılı bir şekilde gün boyu koruyor. Saçtan tek yıkamada rahatça çıkması da ekstra bir özelliği. Kullanın, kullandırın, hiç tereddüt etmeyin bile. Bazen kampanyaya giriyor, ben o şekilde stokluyorum. :)

Oyla 0
Saçıma verdiğim şekilleri kalıcı ve kusursuz bir şekilde sabitlememe yardımcı kaliteli spreydir. Saçlarımın uzun saatlerce verdiğim şekli koruması için önce kaliteli saç şekillendirici macun kullanıyorum, sonra üstüne bu spreyi sıkıyorum.

Oyla 0
Güçlü veya güçsüz saç yapısı olmuş olmamış hiç fark etmiyor, ürün öylesine formüle edilmiş ki tek kullanımda hemen kuruyup saçı sabitliyor.

Oyla 0
Uzun araştırmalar sonucunda tercih ettiğim ve son 3 yıldır hiç değiştirmeden kullandığım Wella'nın bence saçlarım konusunda mükemmel sonuçlar elde etmemi sağlayan ürünüdür.

Oyla 0
Fön çektikten sonra kabaran saçlarımı sabitlememi sağlayan, bunu yaparken doğal görünümünden uzaklaştırmayan muhteşem bir ürün. Kullanmanı tavsiye ederim!

Oyla 0
Ablamın kuaför salonunda kullanılan son derece etkili bir saç spreyi olduğunu yazabilirim. Bu sprey, saç şekillendirmede her türlü işini görecek özelliklere sahip. Ablamın yardımıyla bazen evde şekillendirme yaparken kullanıyorum. Bukle yapmak isteyen arkadaşlar için sabitleme ürünü olarak da harika bir seçenek olabilir.

Oyla 0
Ben yaklaşık 3 aydır Wella Eimi Super Set kullanıyorum ve saçlarım da seninki gibi ince telli ve zor şekil alan bir yapıya sahip. Açık söyleyeyim, bugüne kadar denediğim en başarılı sabitleyicilerden biri oldu. Özellikle fön çektikten sonra kullandığımda, şekli gerçekten gün boyu koruyor.

Ağırlık yapmıyor, saçta yapış yapış bir his bırakmıyor. Sertlik hissi biraz var ama rahatsız edici değil. Bence bu kadar güçlü tutuş sağlayıp da doğal görünüme yakın duran nadir spreylerden biri.

Tabii saçına göre kullanım miktarı önemli. Çok fazla sıkarsan saç sertleşebilir ama ayarında kullandığında oldukça memnun kalırsın. Ben sabah şekillendirip akşama kadar hiç bozulmadan kullanabiliyorum.

Fiyatı biraz yüksek ama uzun süre gidiyor, performans olarak da hakkını veriyor. İnce telli saçlar için bence oldukça iyi bir tercih. Sipariş vereceksen gönül rahatlığıyla geçebilirsin. ✨

Oyla 0
Geri
Üst Alt