Wella Koleston mu, Palette mi? Fiyat/Performans Açısından Hangisi Daha Mantıklı?

Damla Okur

Kayıtlı Üye
Merhaba canlarım 💕

Evde saç boyayan biri olarak uzun süredir fiyat/performans açısından kafamı en çok karıştıran iki marka var: Wella Koleston ve Palette.

Palette, uygun fiyatlı olduğu için her yerde kolayca bulunabiliyor. Renk skalası geniş, özellikle yoğun renk veren serisi çok dikkatimi çekiyor. Fakat bazı yorumlarda hızlı aktığı söyleniyor. “Uygun fiyatlı ama sık sık yenilemek gerekir” diyen çok kişi duydum.

Wella Koleston ise biraz daha pahalı ama “beyaz kapatma” konusunda çok övülüyor. Renklerin kalıcılığı Palette’e göre daha uzun sürüyormuş. Özellikle koyu tonlarda parlaklığını daha iyi koruduğunu söylüyorlar.

Benim için hem kalıcılık hem de bütçe önemli. Sürekli boya almak istemiyorum ama aynı zamanda saçımın renginin solmasını da istemiyorum. Bu yüzden kararsız kaldım.

👉 Sizce fiyat/performans açısından Wella mı daha mantıklı, yoksa Palette uygun fiyatıyla mı tercih edilmeli?

Ben uzun süredir Palette kullanıyorum. Evet, rengi biraz çabuk akıyor ama uygun fiyatlı olduğu için benim için sorun değil. Sık boyamayı göze alıyorsan bence Palette gayet mantıklı.

Oyla 0
Wella Koleston kesinlikle daha kalıcı. Özellikle beyaz kapatma konusunda Palette’e göre çok daha iyi. Benim saçımda 1,5 ay dayanıyor. Biraz pahalı ama verdiğin paraya değiyor.

Oyla 0
Ben ikisini de denedim. Palette’de ilk başta renk çok canlı çıkıyor ama kısa sürede matlaşıyor. Wella’da ise daha uzun süre kalıcı ve parlak kaldı. Eğer bütçen çok sınırlı değilse Wella’yı tavsiye ederim.

Oyla 0
Bence tamamen senin önceliğine bağlı. Sık sık renk değiştirmeyi seviyorsan Palette güzel. Ama “bir kere boyayayım, uzun süre dayansın” diyorsan Wella daha mantıklı. Ben ikisini de farklı dönemlerde kullandım, şu an Wella’ya devam ediyorum.

Oyla 0
Geri
Üst Alt