Wella Koleston Saç Boyası Kullananlar: Renk Kalıcılığı ve Deneyimler

Güneş

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,

Saç boyası araştırırken sık sık karşıma Wella Koleston saç boyası çıkıyor. Özellikle reklamlarında “yoğun renk kalıcılığı” ve “beyaz kapatma özelliği” çok öne çıkarılıyor. Birçok kişi evde boyama için Koleston’u tercih ediyor ama yorumlara bakınca karışık görüşler var.

Benim saç rengim koyu kahverengi ve artık beyaz tellerim çıkmaya başladı. Amacım hem beyazları kapatmak hem de saç rengimi daha canlı göstermek. Fakat kafama takılan birkaç konu var:
  • Koleston gerçekten uzun süre kalıcı mı?
  • Saçı çok kurutuyor mu, yoksa besleyici içeriklere sahip mi?
  • Evde uygulaması kolay mı, yoksa profesyonel yardım şart mı?
Bazı yorumlarda rengin çok canlı ve parlak çıktığı, hatta uzun süre dayanıklı kaldığı yazıyor. Ama bazı kullanıcılar da “renk çok çabuk aktı” ya da “saçımı sertleştirdi” demiş. Bu yüzden karar veremedim.

Benim için en önemli şey, doğal görünümlü, kalıcı bir renk elde etmek. Koleston’un geniş bir renk kataloğu var, özellikle küllü kahveler ve kızıllar ilgimi çekiyor. Fakat ürünü daha önce kullanmadığım için deneyimlerinize ihtiyacım var.

Aranızda Wella Koleston saç boyası kullanan varsa lütfen yorumlarını paylaşsın. Renk kalıcılığı, saça verdiği his ve uygulama kolaylığı konusunda gerçek deneyimlerinizi duymak çok faydalı olur.

Ben 2 yıldır düzenli olarak Koleston kullanıyorum. Beyaz kapatma özelliği gerçekten başarılı. Özellikle koyu renklerde çok kalıcı oluyor. 6-7 hafta sonra bile renk hala canlı. Saçı biraz kurutuyor ama iyi bir saç kremiyle destekleyince sorun olmuyor. Evde uygulaması çok kolay, kutunun içinden çıkan oksidan yeterli oluyor.

Oyla 0
Koleston’un küllü kahve tonunu kullandım ve çok memnun kaldım. Renk çok doğal görünüyor ve uzun süre kalıyor. Daha önce başka markalarda rengim turuncuya dönüyordu, Koleston’da öyle bir problem yaşamadım. Tek dezavantajı, kokusu biraz ağır.

Oyla 0
Ben Koleston’un kızıl tonlarını denedim. İlk sürdüğümde çok canlı oldu, hatta ışıkta parlayan bir renk çıktı. Ama maalesef kızıl renkler genelde çabuk akar ya, bunda da aynı şey oldu. 4 hafta sonra rengi yenilemek zorunda kaldım. Koyu tonları daha kalıcı olabilir ama kızıllar için bakım şampuanı şart. Yine de rengin parlaklığı çok hoşuma gitti.

Oyla 0
Saçımda çok beyaz olduğu için sürekli boya yapmak zorunda kalıyorum. Koleston’u kuaförüm önermişti, denedim ve memnun kaldım. Koyu kahve tonunu kullandım, tek seferde tüm beyazlarımı kapattı. Renk çok parlak ve doğal oldu. Boya sonrası saçım biraz sertleşti ama saç kremiyle hemen toparlandı. Benim için en büyük avantajı evde kolay uygulanması oldu. Kuaföre gitmeye gerek kalmadan aynı sonucu alabiliyorum.

Oyla 0
Geri
Üst Alt