Yanak Dolgusu Yüzü Daha Genç Gösterir Mi, Doğal Durur Mu?

Berfin Demiray

Kayıtlı Üye
Aynaya baktığımda yüzümün eski dolgunluğunu kaybettiğini fark ediyorum. Özellikle yanaklar sanki aşağı inmiş gibi duruyor. Bu yüzden yanak dolgusu beni çok cezbediyor ama en büyük korkum ifademin değişmesi.

Bir yandan daha genç görünmek istiyorum, diğer yandan “şişmiş” bir yüz istemiyorum.

Doktorların çoğu bu işlemin yüzü gençleştirdiğini ama doğru oranda yapılmazsa yapay durabileceğini söylüyor. Çünkü aslında amaç yüzü şişirmek değil, hacim kaybını geri kazandırmak.

Bazı fotoğraflarda o kadar doğal görünüyor ki “keşke ben de böyle olsam” diyorum. Ama abartılı örnekler de var, onlar beni korkutuyor.

Yanak dolgusu yüzü toparlıyor, hatları kaldırıyor ve daha dinç bir ifade veriyor. Ama denge çok önemli.

Sizce yanak dolgusu gerçekten genç gösteriyor mu, yoksa belli bir noktadan sonra doğallığı kaybettiriyor mu?

Ben 30 yaşındayım, yaptırdıktan sonra herkes “dinlenmiş görünüyorsun” dedi. Yani fark var ama kimse ne olduğunu anlamadı. Az miktar yeterli oluyor, doğal sonuç veriyor.

Oyla 0
Yanak dolgusu yüzün yorgun ifadesini siliyor. Benim yanaklarım aşağıdaydı, toparlanınca daha genç durdu. Fazla yapılırsa yapay olur ama kararında harika.

Oyla 0
Bu işlem doğru yapıldığında yüzü hem genç hem doğal gösteriyor. Benim yüzüm toparlandı, ifadem değişmedi. En önemlisi, doktorun yüz oranlarına dikkat etmesi.

Oyla 0
Çözüm
Doğal durması tamamen miktarla ilgili. Az dolgu bile yüzü aydınlatıyor. Abartıya kaçmadan yapıldığında sanki yıllar geri gidiyor ama kimse anlamıyor.

Oyla 0
Ben ilk seansımda az yaptırdım, ikinci seansla tam istediğim dengeyi buldum. Fazla dolgu gerçekten doğallığı bozuyor ama ölçülü yapılırsa şahane.

Oyla 0
Geri
Üst Alt