Meryem Ulusoy
Kayıtlı Üye
Yaz boyunca saçlarım güneş, deniz ve havuz yüzünden zaten yoruluyor. Yazdan kışa geçerken saçlarımın daha da hassaslaştığını hissediyorum. Kuruluk artıyor, saçlar daha çabuk kırılıyor ve sanki dökülme de buna eşlik ediyor. Bu yüzden bakım rutinimi mevsime göre değiştirmem gerektiğini düşünüyorum ama tam olarak neyi nasıl yapmam gerektiğini bilemiyorum.
Yazın kullandığım hafif ürünler kışın yetersiz kalıyor gibi geliyor. Bir yandan da çok ağır ürünler kullanırsam saçlarım çabuk yağlanıyor. Isı kullanımı, saç yıkama sıklığı, maske ve yağlar derken kafam iyice karışıyor. Herkesin farklı bir rutini var ve hangisi gerçekten işe yarıyor anlamak zor.
Bu geçiş dönemini daha rahat atlatmak için gerçek deneyimlere ihtiyacım var.
Yazdan kışa geçerken saç bakım rutininizi nasıl değiştiriyorsunuz, size iyi gelen neler oldu?
Yazın kullandığım hafif ürünler kışın yetersiz kalıyor gibi geliyor. Bir yandan da çok ağır ürünler kullanırsam saçlarım çabuk yağlanıyor. Isı kullanımı, saç yıkama sıklığı, maske ve yağlar derken kafam iyice karışıyor. Herkesin farklı bir rutini var ve hangisi gerçekten işe yarıyor anlamak zor.
Bu geçiş dönemini daha rahat atlatmak için gerçek deneyimlere ihtiyacım var.
Yazdan kışa geçerken saç bakım rutininizi nasıl değiştiriyorsunuz, size iyi gelen neler oldu?