Yıpranmış Saçları Düzelten Maske Öneriniz Var Mı?

Mila Arıkan

Kayıtlı Üye
Son zamanlarda saçlarımın iyice yıprandığını fark etmeye başladım. Özellikle saç uçlarım çok kuru ve sert hissediyor. Tararken takılıyor, bazen de saç telleri kopuyormuş gibi geliyor. Birkaç ay önce saçımı boyattım ve o zamandan sonra saçlarımın yapısı biraz değişti gibi hissediyorum.

Duşta saç kremi kullanıyorum ama tek başına yeterli gelmiyor gibi. Saçımı kuruttuktan sonra uçlar kabarıyor ve mat bir görüntü oluşuyor. Özellikle saç uçları çok bakımsız duruyor. Bu yüzden saç maskesi kullanmayı düşünüyorum ama hangileri gerçekten işe yarıyor bilmiyorum.

Evde yapılan maskeler de önerenler var ama hazır ürün kullanan da çok kişi görüyorum. Saçımı ağırlaştırmadan nemlendiren ve saçın daha sağlıklı görünmesini sağlayan bir şey arıyorum. Haftada bir bakım yapmak bile işe yarayacaksa denemeye hazırım.

Saçlarımın tekrar daha yumuşak ve parlak görünmesini istiyorum.

Yıpranmış saçları toparlayan ve saçın daha sağlıklı görünmesini sağlayan maske öneriniz var mı?

Yıpranmış saçlarda maske gerçekten fark yaratabiliyor. Özellikle haftada bir düzenli yapıldığında saçın daha yumuşak olduğunu fark eden çok kişi var. Maskeyi sürdükten sonra 5-10 dakika bekletmek bile saçın nem kazanmasına yardımcı olabiliyor.

Oyla 0
Ben bir süredir Elseve Dream Long Onarıcı Saç Maskesi kullanıyorum. Özellikle saç uçlarında kuruluk olan kişilerde iyi sonuç verdiğini söyleyen çok kişi var. Saçımı ağırlaştırmadan yumuşattığını düşünüyorum.

Oyla 0
Duşta maskeyi sürdükten sonra saçımı hafifçe toplayıp birkaç dakika bekletiyorum. Bu şekilde ürün saçta biraz daha etkili oluyor gibi hissediyorum. Sonrasında saçım daha kolay taranıyor.

Oyla 0
Evde yapılan maskeleri de deneyen çok kişi var. Zeytinyağı ve yumurta gibi karışımlar yapanlar oluyor. Ama düzenli yapılması gerektiğini söyleyenler var, tek seferde mucize beklememek lazım.

Oyla 0
Benim saçlarım çok yıprandığında OGX Argan Oil saç maskesi kullanmıştım. Özellikle saç uçlarını yumuşattığını fark ettim. Düzenli kullanınca saçın daha parlak göründüğünü söyleyen çok kişi var.

Oyla 0
Geri
Üst Alt