Yıpranmış ve Kuru Saçları Yumuşatan Ürün Tavsiyeleri

Ayla

Kayıtlı Üye
Merhaba,

Saçlarım yıllardır sık sık ısı ile şekillendirme ve boya nedeniyle yıprandı. Bu yüzden hem kuru hem de sert bir yapıya sahip. Ne kadar saç kremi kullansam da birkaç gün sonra etkisi geçiyor. Benim gibi saçları yıpranmış olanlar için gerçekten yumuşatıcı saç ürünleri çok önemli.

Araştırdığımda en çok önerilen ürünler arasında keratin şampuan, argan yağı saç maskesi, hindistancevizi yağı ve saç serumu yer alıyor. Özellikle profesyonel bakım ürünleri ile doğal yağları bir arada kullananların daha iyi sonuç aldığı söyleniyor.

Benim hedefim saçlarımı eski sağlığına kavuşturmak ve dokunduğumda ipeksi bir yumuşaklık hissetmek. Sizlerden uzun süreli deneyimlerinizi duymak isterim.

Benim saçlarım da çok yıpranmıştı. Özellikle keratin maskesi sayesinde toparladım. İlk birkaç kullanımda bile saç tellerinde belirgin bir yumuşama oldu. Düzenli kullandıkça saçın eski canlılığını geri getiriyor. Fön çektiğimde bile saçım daha kolay şekil alıyor.

Oyla 0
Kuru saçlara en iyi gelen şeylerden biri argan yağı şampuanı oldu. Saçımı ağırlaştırmadan nemlendiriyor. Düzenli kullanımda sertlik kayboluyor. Özellikle duştan sonra saç kremiyle destekleyince sonuç daha da iyi.

Oyla 0
Ben doğal yağlardan yanayım. Haftada bir hindistancevizi yağı maskesi yapıyorum. Hem saç uçlarını besliyor hem de çok güzel bir yumuşaklık sağlıyor. Ayrıca parlaklık da katıyor.

Oyla 0
Benim kurtarıcım saç serumu oldu. Özellikle ısı öncesi uyguladığımda saç hem korunuyor hem de yumuşak kalıyor. Farkı ilk kullanımdan itibaren hissediyorsun.

Oyla 0
Geri
Üst Alt