Yüz Bölgesine Lazer Epilasyon Yaptırmak Tüyleri Çoğaltır Mı?

Kardelen Uğur

Kayıtlı Üye
Kızlar, bu konuyu sormadan edemedim. Çünkü internette o kadar çelişkili bilgi var ki aklım karmakarışık. Kimisi “yüz bölgesine lazer yaptırma, tüyler artar” diyor, kimisi de “doğru cihazla harika sonuç alırsın” diye anlatıyor.

Benim çene ve yanak kısmında ince tüyler var, öyle çok belli değil ama ışıkta parlayınca rahatsız oluyorum. Yine de korkuyorum… çünkü birkaç arkadaşımda gerçekten daha çok tüy çıktığını gördüm.

Bir yandan da her sabah aynaya bakıp o minik tüyleri görmek moral bozucu. Yani yaptırmak istiyorum ama geri dönüşü olmasın diye tereddüt ediyorum. Uzman “artmaz, sadece yanlış cihaz veya ayar kullanılırsa öyle bir etki olabilir” dedi. Ama insan duyunca ister istemez geriliyor.

Gerçekten yüz bölgesinde lazer tüyleri artırabilir mi? Yoksa bu sadece yanlış uygulamalardan mı kaynaklanıyor?

Ben çene ve üst dudak bölgesine lazer yaptırdım, hiç artış olmadı. Hatta tüyler çok inceldi. Ama merkez seçimi çok önemli. Cihazı bilmeden yapılan işlemler ters etki yapabiliyor, ona dikkat et.

Oyla 0
Yüzümde tüy artışı olmadı ama seans aralarını uzun tutunca etkisi azaldı. Özellikle yüz bölgesi sabır istiyor. Cilt hassas olduğu için daha dikkatli davranmak şart.

Oyla 0
Benim başıma geldi maalesef. Yanağımda minicik tüyler vardı, buz lazer yaptırdım, sonra sanki tüyler yayıldı gibi oldu. Uzman “uyaran etkisi olmuş olabilir” dedi. Artış değil ama görünürlük artıyor bazen.

Oyla 0
Bende tam tersi oldu, tüyler azaldı ama tamamen bitmedi. Açık tenliyim, ince tüylerde etki biraz sınırlı kalıyor galiba. Yine de aynada fark görünce rahatladım.

Oyla 0
Bence herkesin deneyimi farklı. Ben diode lazer yaptırdım, 3 seansta bile fark ettim. Ama arkadaşımda artış oldu. Cilt tipi, hormon dengesi, cihaz türü hepsi etkiliyor. O yüzden güvenilir bir yer seçmek en önemli şey.

Oyla 0
Geri
Üst Alt