Yüzü Aydınlık Gösteren Renkler Arıyorum! Kumral Ten İçin Ne Önerirsiniz?

Vildan

Kayıtlı Üye
Selamlar,
Benim cildim kumral, yani ne çok açık ne de çok koyu. Ama saçlarım koyu kahve olduğu için genel görünümüm biraz sert kalıyor. Bu yüzden özellikle yüzü aydınlık gösteren bir saç rengi arıyorum. Özellikle yaz aylarında biraz daha “canlı” görünmek istiyorum ama doğal durması da çok önemli.

Karamel tonlar önerenler oldu ama bazen fazla sıcak kaçıyor gibi geliyor bana. Küllü tonlar ise yüzü daha yorgun gösteriyor diye duydum. Ara tonlar arasında ne önerirsiniz? Yani hem yumuşak hem de yüzü parlatan renkler? Belki bal köpüğü ya da bej sarı gibi tonlar olabilir ama hiç denemedim.

Sizin deneyimlerinize göre kumral teni en iyi gösteren, doğal ama aydınlık bir renk hangisi? Özellikle ışıkta yüzü canlı gösterecek bir öneriniz varsa çok sevinirim.

Ben de kumral tenliyim ve uzun süre koyu saçlar kullandım. Ama yüzüm hep sönük görünüyordu. Sonra karamel tonlara geçtim, cildim resmen parladı. Özellikle bal karameli tonu yüzü çok güzel aydınlatıyor. Ne çok açık ne çok koyu, tam kıvamında.

Güneşte doğal bir parlaklık veriyor ve ciltle çok uyumlu. Kumral tende sıcak yansımalar her zaman daha iyi sonuç veriyor.

Oyla 0
Ben bal köpüğü tonuna geçtikten sonra yüzümdeki yorgun ifade bile gitti resmen. Kumral tenliler için yüzü aydınlatacak renkler bence sıcak yansımalar içeren bej ya da açık karamel tonları. Çok soğuk tonlar yüzü sertleştiriyor.

Hafif balyajlı bej tonlar hem doğal duruyor hem de ışığı çok iyi yansıtıyor. Özellikle az makyaj yapanlar için ideal.

Oyla 0
Geri
Üst Alt