Merve Yıldırım
Kayıtlı Üye
Zoretanin’e başladığımdan beri cildim kadar saçlarım da değişti. Eskiden yağlıydı, şimdi neredeyse her tel kupkuru. Saç derim gergin, uçlar cansız, fön bile tutmuyor. Başta sadece ciltte etkili olacağını sanmıştım ama meğer saç bakımını da tamamen yeniden öğrenmek gerekiyormuş.
Artık anladım ki bu süreçte “az ama etkili” bakım en doğrusu. Saçımın nefes alması için yumuşak içerikli şampuanlar kullanıyorum, haftada bir doğal yağlarla nem desteği veriyorum. Ama hâlâ emin değilim — fazla bakım yapmak saçı yağlandırıyor, az yapmaksa kurutuyor. Aradaki dengeyi bulmak çok zor.
Bu ilacı kullananlar için ideal saç bakım rutini nasıl olmalı sizce?
Hangi adımlar saçın doğal dengesini korur, hangi ürünlerden uzak durmak gerekir?
Artık anladım ki bu süreçte “az ama etkili” bakım en doğrusu. Saçımın nefes alması için yumuşak içerikli şampuanlar kullanıyorum, haftada bir doğal yağlarla nem desteği veriyorum. Ama hâlâ emin değilim — fazla bakım yapmak saçı yağlandırıyor, az yapmaksa kurutuyor. Aradaki dengeyi bulmak çok zor.
Bu ilacı kullananlar için ideal saç bakım rutini nasıl olmalı sizce?
Hangi adımlar saçın doğal dengesini korur, hangi ürünlerden uzak durmak gerekir?