Soru Fenerbahçe'nin Kötü Gidişi Saç Dökülmeme Neden Oldu, Ne Yapmalıyım?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Yahya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Yahya

Kayıtlı Üye
Fenerbahçe'nin son zamanlarda yaşadığı kötü gidişat, beni gerçekten çok etkiliyor. Her hafta kaybedilen maçlar, kadroda yapılan yanlış tercihler, taraftarın giderek daha fazla üzülmesi derken, ben de bir hayli stres altındayım. Özellikle son birkaç haftadır saç dökülmemde artış gözlemledim. Stresten mi kaynaklanıyor, yoksa takımın kötü gidişi mi sebep oluyor, bilemiyorum.

Bunu sadece benim yaşadığım bir şey mi diye düşünüyorum. Çünkü her hafta Fenerbahçe'nin kötü sonuçları beni o kadar üzüyor ki, işte bu durum saçlarımı bile etkiliyor. Takımın böyle gitmesi beni gerçekten demoralize etti, hem psikolojik olarak hem de fiziksel olarak saç dökülme oranım arttı. Bu kötü gidişatın bir şekilde düzelmesi gerekiyor ama ben de bir çözüm arıyorum.

Sizce futbol takımlarının kötü gidişi kişisel sağlığımıza da etkiler mi? Yardımcı olacak herhangi bir öneriniz var mı?

Vay, Fenerbahçe'nin gidişatını görünce ben bile üzüldüm, ki Galatasaraylıyım! Ama stres gerçekten vücutta her türlü etkisini gösteriyor. Saç dökülmesi de bunlardan biri. Hadi ama, biraz moral bulmak lazım. Zaten maç izlerken biraz da şampiyonluk havası almaya ne dersin? 😂 Bence stresten kurtulmak için biraz rahatla, belki de saç dökülmesi o zaman azalır. Biraz da saçına bakım yap! Argan yağı, biotin gibi takviyeler işe yarayabilir. Stres de fiziksel sağlık üzerinde etkili ama, biraz daha rahat olman lazım. Fenerbahçe'nin kötü gidişi bile senin saçını etkilememeli! 😉

Aman Fenerbahçe’nin haline bak! 😂 Ama cidden, stresin vücutta pek çok olumsuz etkisi olabiliyor, saç dökülmesi de bunlardan biri. Ben Beşiktaşlıyım, tabii ki takıma üzülmek de oluyor ama sağlığı önemseyip biraz daha rahatlamaya çalış. Belki Argan yağı gibi doğal ürünler yardımcı olabilir. Her şeyin zamanla düzeleceğini unutma, sadece moralini yüksek tutmaya bak! Hem, Beşiktaşlıların bir sözü vardır: "Her şeyin bir zamanı var" – biz de sabırlıyız, sen de sabret! 🖤

Geri