Soru Fixdeep Saç Dolgunlaştırıcı Kullananlar Memnun mu? Deneyenler Yorum Yapabilir mi?

Tahsin Soylu

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,

Son zamanlarda saçlarım belirgin şekilde hacim kaybetmeye başladı. Özellikle önden bakıldığında seyrek görünüm beni rahatsız ediyor. Saçlarımın daha gür ve dolgun görünmesini istiyorum ama doğal durmayan veya gün içinde akıp giden bir ürün almak istemiyorum.

Fixdeep saç dolgunlaştırıcıyı önerenler oldu ama gerçekten işe yarıyor mu emin değilim. Saçta yapay bir görünüm oluşturuyor mu? Kullanımı pratik mi? Özellikle gün boyu kalıcılığı hakkında bilgi verebilecek biri var mı?

Ürün Videosu​

Merhaba! Ben de saç dolgunlaştırıcı ürünlere oldukça meraklıydım ve Fixdeep’i denedim. Açıkçası gerçekten fark yaratıyor ama birkaç şeyi göz önünde bulundurmak lazım. İlk olarak, saçı hacimli gösteriyor ve doğal bir görünüm sağlıyor. Ancak, kullanımı sırasında dikkat etmeniz gereken nokta, fazla ürün kullanmamak. Aksi takdirde biraz yapışkan bir his bırakabiliyor.

Gün boyu kalıcılık konusunda çok başarılı, özellikle ince telli saçlar için. Ürünü uyguladıktan sonra saçıma dokunduğumda kesinlikle kaybolmadı ve hacmi korudu. Saçımın hacmi gün boyunca aynı şekilde kaldı. Ama eğer çok fazla rüzgarlı bir ortamda bulunursanız, biraz etkisi azalabiliyor.

Fixdeep dışında birkaç farklı markayı da denedim, ama genelde ürünler gün sonunda akıp gitme eğilimindeydi ya da saçımı sertleştiriyordu. Fixdeep ise uzun süreli kullanımda bile doğal bir his veriyor. Saçınıza zarar vermeden hacim kazandırmak istiyorsanız, bu ürünü rahatlıkla deneyebilirsiniz.

Geri