Soru Gıdı Eritme İşlemi Denedim: Beklediğimden Daha Hafifti!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Arzu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Arzu

Kayıtlı Üye
Merhaba, uzun süredir gıdı bölgemdeki sarkma beni rahatsız ediyordu. Kilo vermeme rağmen bu alanda bir değişiklik olmadı. Cerrahi yöntemlere sıcak bakmadığım için lazer destekli ameliyatsız gıdı eritme yaptırmaya karar verdim.

Uygulama çok hızlıydı ve cildimde sadece hafif bir gerginlik hissi oluştu. İlk haftalarda belirgin bir değişiklik olmasa da ikinci haftadan itibaren yüzüm daha net hatlı görünmeye başladı. Çene hattımda bir toparlanma oldu diyebilirim.

Benim gibi yüzünün alt kısmında sorun yaşayanlar için mantıklı bir çözüm olabilir. Peki, bu işlemi düzenli tekrar etmek gerekirse yılda kaç defa uygulatmak yeterli olur sizce?

Ben de geçen yıl aynı işlemi yaptırdım ve etkisini özellikle 3. haftadan sonra net olarak fark ettim. Gıdı bölgesi çok inatçı gerçekten, kilo veriyorsun ama orası yerinden oynamıyor. Doktorum yılda en az 2 defa yapılmasını önerdi, çünkü cilt elastikiyetini korumak için düzenli uyarı alması gerekiyormuş.

Ben ilk yıl 2 seans yaptırdım, arada 6 ay vardı. Şu an 3. seanstayım ve hala ilk günkü gibi memnunum. Çene hattım daha belirgin, özellikle yandan fotoğraflarda fark net. Bence yılda 1 seansla koruma, 2 seansla aktif toparlama sağlanıyor.

Ben bu işlemi sadece bir kere yaptırdım, geçen sonbaharda. Etkiyi yavaş yavaş verdi ama 2. ayda ciddi toparlanma oluştu. Yani öyle “birkaç günde mucize” değil ama sabırlı olunca sonuç geliyor.

Şu an neredeyse 8. aydayım, hala memnunum ama yeniden yaptırır mıyım? Muhtemelen yılda 1 kez tekrar ederim, çünkü o ilk sıkılığı korumak için hafif bir destek gerekiyor gibi. Cildin yapısı, yaşı, yaşam şekli de çok etkiliyor bu arada. Spor ve bol su içmek bence en iyi destekleyici.

Geri