Göz Altı Işık Dolgusu Yaptırdım, İlk Gün Harikaydı Sonra Şişti… Sizde de Oldu mu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Yusuf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Yusuf

Kayıtlı Üye
Selamlar. 30 yaşındayım, son 2 yıldır yoğun tempodan dolayı göz altlarım çökük ve yorgun görünüyordu. Geçtiğimiz hafta göz altı ışık dolgusu yaptırdım. İşlem sonrası ilk 24 saat harikaydı; daha genç, daha dinç görünüyordum.

Ama ikinci gün göz altlarımda hafif bir şişlik ve morluk oluştu. Doktor bunun geçici olduğunu, vücudun adaptasyon süreci yaşadığını söyledi. Şu an 5. gündeyim, biraz azaldı ama hâlâ hafif dolgunluk var.

Bu işlemi daha önce yaptıran erkek varsa, şişliğin ve dolgun görünümün ne zaman doğal hale geldiğini merak ediyorum. Genel olarak memnunum ama ilk günkü görüntüye ne zaman dönerim onu kestiremiyorum.

Selam dostum, ben de geçen yıl senin gibi göz altı ışık dolgusu yaptırdım. Aynı senaryo: ilk gün aynaya bayıldım, sonra ikinci günden itibaren hafif şişlik ve grimsi bir morluk belirdi. Açık konuşayım, 1 hafta sonra insanlar fark etmeden değişimi hissetmeye başladı ama benim o “doğal ve oturmuş” görüntü yaklaşık 2 hafta sonra oluştu. Şu an o ilk 1-2 günkü halimden bile daha iyi görünüyor. Sabırlı ol, ilk günkü etki biraz ödemle karışık olduğu için geçici zaten. Asıl sonuç yavaş yavaş ortaya çıkıyor.

Kanka geçmiş olsun, bu süreç aynen böyle işliyor. Ben 6 ay önce yaptırdım, 4.-5. gün civarında senin tarif ettiğin gibi hafif şişlik ve dolgunluk bendeki de vardı. Doktorum 10. gün civarında oturacağını söylemişti, gerçekten de öyle oldu. Şu an ne morluk kaldı ne de abartı bir görüntü. En iyi tarafı, “ne yaptırdın?” demiyorlar ama “iyi görünüyorsun” tepkisi çok alıyorum. Işık dolgusunda erkeklerde en önemli şey abartıdan kaçmak ve doğal ışık yansımasını korumak — seninki de büyük ihtimalle birkaç güne oturur.

Geri