Soru İzmir’de Saç Dökülmesine Çözüm Bulabileceğim En İyi Dermatolog Nerede?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Erkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Erkan

Kayıtlı Üye
Selamlar,

İzmir’de yaşıyorum ve yaklaşık 4 aydır saç dökülmesi sorunu yaşıyorum. Daha önce birkaç farklı doktora gittim ama hiçbiri çözüm sunamadı. Farklı tedavi yöntemlerini denedim, ancak hala sonuç alamadım. PRP, mezoterapi, saç serumları gibi birçok şey denedim ama saçlarım hâlâ dökülüyor. İzmir’de saç dökülmesi konusunda etkili bir tedavi uygulayan, gerçekten sonuç almış bir dermatolog önerisi alabilir miyim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Şimdiden teşekkürler!

Merhaba,
Ben de İzmir’de yaşıyorum ve bir dönem seninle çok benzer bir süreç yaşadım. PRP, mezoterapi, farklı serumlar derken ciddi bir maddi ve zaman kaybı yaşadım ama sonunda gerçekten fayda gördüğüm bir dermatolog buldum.

Uzm. Dr. Ecem Cantürk Nazlı’ya gitmiştim, Alsancak’ta muayenehanesi var. İlk muayenede detaylı kan tahlilleri isteyip saç dökülmesinin nedenine göre tedavi planladı. Bende demir eksikliği ve D vitamini düşüklüğü çıktı, önce onları dengeledik. Sonra PRP’yi, mezoterapiyle dönüşümlü uyguladı. Yaklaşık 3. aydan sonra fark edilir bir azalma oldu dökülmede. Şu an tedavimin 5. ayındayım ve saçlarımda ciddi toparlanma var.

Tabii herkesin saç dökülme nedeni farklı olabilir ama ben çok memnun kaldım. Randevu bulmak biraz zor olabiliyor ama kesinlikle bir görüşmeye değer.
Umarım sen de en kısa zamanda şifa bulursun. Kolaylıklar 🍀

Geri