Soru Kemik İliği Saç Maskesi Saçlarımı Kurtarabilir mi?

Aslı

Kayıtlı Üye
Saçlarım her geçen gün daha fazla dökülüyor ve güçsüzleşiyor. Birçok ürünü denedim ama etkili bir sonuç alamadım. Son çare olarak kemik iliği saç maskesini denemeye başladım, fakat saç dökülmem hala devam ediyor. Bu maskeyi kullanıp da gerçekten saçlarını ciddi anlamda kurtaranınız var mı? Yoksa maskeyle değil de daha profesyonel kişilerce mi bakım yaptırsam mantıklı olur?

Açıkçası, kemik iliği saç maskesini denemeye karar verdiğimde pek umutlu değildim. Ancak düzenli kullanmaya başladıktan sonra saçlarımın gerçekten toparlandığını fark ettim. Dökülme büyük ölçüde azaldı ve saçlarım daha parlak ve sağlıklı görünüyor. Benim için oldukça etkili oldu, kesinlikle denemenizi tavsiye ederim.

Kemik iliği saç maskesi konusunda çok olumlu deneyimler yaşadım. Saçlarım aşırı yıpranmış ve cansızdı, ama bu maskeyi düzenli olarak kullanmaya başladığımda ciddi bir fark gördüm. Saçlarım daha dolgun ve güçlü hale geldi, kırıklar da azaldı. Gerçekten saçlarımı kurtardı diyebilirim. Bu maskeyi düzenli olarak denemenizi kesinlikle öneririm.

Geri