Arkadaşlar, hayatımda ilk defa “Doğala döneceğim, kına yakacağım” dedim… ama saçlarım “Biz hazır boya görmüş çocuklarız, kınayı tanımayız” diye resmen isyan etti!
Evde güzelce kınamı hazırladım, limon sıktım, çay demledim, bir de koku yaymasın diye tarçın falan attım içine… Dedim ki: “Saçlarım hem renk alır hem de mis gibi kokar.” Ama sonuç?
Kafamdan kebapçı dumanı çıkıyor, saçım da hâlâ turuncu ile paslı bakır arası bir yerde geziniyor!
Instagram’daki o doğal kızların parlak, bakır ışıltılı kına saçları nerede, benim “sanki soba borusuyla kavga etmişim” tarzım nerede…
Bir de en komiği, annem çok beğendi! Dedi ki:
“Eskiden hep böyle yapardık biz, tam köy kızı gibi olmuşsun.”
İşte tam orada kalbim kırıldı…
Peki size soruyorum:
Ben böyle gezmeye razıyım ama yine de biraz destek arıyorum, komik hikayesi olanlar ya da “şöyle yaparsan harika olur” diyen varsa gelsin, buyursun!
Evde güzelce kınamı hazırladım, limon sıktım, çay demledim, bir de koku yaymasın diye tarçın falan attım içine… Dedim ki: “Saçlarım hem renk alır hem de mis gibi kokar.” Ama sonuç?
Kafamdan kebapçı dumanı çıkıyor, saçım da hâlâ turuncu ile paslı bakır arası bir yerde geziniyor!
Instagram’daki o doğal kızların parlak, bakır ışıltılı kına saçları nerede, benim “sanki soba borusuyla kavga etmişim” tarzım nerede…
Bir de en komiği, annem çok beğendi! Dedi ki:
“Eskiden hep böyle yapardık biz, tam köy kızı gibi olmuşsun.”
İşte tam orada kalbim kırıldı…

Peki size soruyorum:
- Kına yakıp “ben ne yaptım” diyen başka biri var mı?
- Ya da kınayı düzgünce yakan, rengi tutturabilen sihirli insanlar var mı aramızda?
- Hangi kına markası işe yarıyor, limon mu çay mı yoğurt mu ne katılıyor bu karışıma?
Ben böyle gezmeye razıyım ama yine de biraz destek arıyorum, komik hikayesi olanlar ya da “şöyle yaparsan harika olur” diyen varsa gelsin, buyursun!