Soru Maltepe’de Saç Boyama Konusunda Memnun Kaldığınız Bir Kuaför Var mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Handan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Handan

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar, Maltepe’de saç boyatma konusunda gerçekten profesyonel bir kuaför bulmakta zorlanıyorum. Son gittiğim kuaförde tam bir hayal kırıklığı yaşadım. Saç rengimi doğal bir kahve tonu yapmak istemiştim ama sonuç bambaşka çıktı. Bazı yerler koyu kahve, bazı yerler açık kestane oldu! Hadi bunu geçtim, birkaç yıkama sonra saç rengim tamamen soldu ve mat bir hale geldi.

Bir de şu duruma çok sinir oluyorum: Boya sonrası bakım konusunda hiçbir bilgi vermiyorlar! Saçım yıpranıyor mu, nasıl korumam lazım, hangi ürünleri kullanmalıyım hiçbirini söylemiyorlar. Gerçekten saçına özen gösteren, renk konusunda işini bilen ve kaliteli malzemeler kullanan bir kuaför arıyorum. Maltepe’de saçını boyatıp memnun kalan var mı? Tavsiyelerinizi bekliyorum!

Açık konuşayım, ben artık saçımı boyatmaya korkar hale gelmiştim. Ne zaman “sade ve doğal bir kahve ton istiyorum” desem ya simsiyah yapıyorlardı ya da turuncuya çalıyordu. Bu yüzden San Kuaför Maltepe'ye giderken beklentim çok düşüktü ama sonuç tahminimin çok üstünde oldu. Saç rengim öyle homojen oldu ki ışıkta bile ton farkı yok. En sevdiğim kısım ise işlemi bitirip “hoşça kal” demek yerine, saçıma nasıl bakım yapmam gerektiğini detaylıca anlatmalarıydı. Şampuan önerisinden ısıya karşı koruyucuya kadar her şeyi tek tek yazdılar. İşte kuaför dediğin böyle olur!

Normalde böyle yorumlar yazmam ama yaşadığım memnuniyeti görünce paylaşmak istedim. Çünkü gerçekten “bir daha saçımı boyatmam” noktasına gelmiştim. Her gittiğim yerde farklı ton, farklı sonuç, hep hüsran… Sonunda GNY Bayan Kuaför’ü keşfettim ve nihayet biri beni anladı. Önce eski boya kalıntılarını nötrlediler, sonra küllü kahve tonunu benim cilt alt tonuma göre ayarladılar. İşin güzel tarafı şu: saçım işlem sonrası ne matlaştı ne kurudu. Yumuşak, parlak ve tam hayal ettiğim gibi. Üstelik ilk defa kuaförden “ürün listesi” yazılı çıktı aldım, düşün o kadar sistemliler.

Geri