Arkadaşlar, Maltepe’de saç boyatma konusunda gerçekten profesyonel bir kuaför bulmakta zorlanıyorum. Son gittiğim kuaförde tam bir hayal kırıklığı yaşadım. Saç rengimi doğal bir kahve tonu yapmak istemiştim ama sonuç bambaşka çıktı. Bazı yerler koyu kahve, bazı yerler açık kestane oldu! Hadi bunu geçtim, birkaç yıkama sonra saç rengim tamamen soldu ve mat bir hale geldi.
Bir de şu duruma çok sinir oluyorum: Boya sonrası bakım konusunda hiçbir bilgi vermiyorlar! Saçım yıpranıyor mu, nasıl korumam lazım, hangi ürünleri kullanmalıyım hiçbirini söylemiyorlar. Gerçekten saçına özen gösteren, renk konusunda işini bilen ve kaliteli malzemeler kullanan bir kuaför arıyorum. Maltepe’de saçını boyatıp memnun kalan var mı? Tavsiyelerinizi bekliyorum!
Bir de şu duruma çok sinir oluyorum: Boya sonrası bakım konusunda hiçbir bilgi vermiyorlar! Saçım yıpranıyor mu, nasıl korumam lazım, hangi ürünleri kullanmalıyım hiçbirini söylemiyorlar. Gerçekten saçına özen gösteren, renk konusunda işini bilen ve kaliteli malzemeler kullanan bir kuaför arıyorum. Maltepe’de saçını boyatıp memnun kalan var mı? Tavsiyelerinizi bekliyorum!