Soru Minoxil Saçları Daha Çok Döker mi?

Halit Akdemir

Kayıtlı Üye
Merhaba, Minoxil'i yeni aldım ve biraz endişeliyim. Saç dökülmesini durdurması gerekirken daha fazla dökülme yapar mı? Bu ürünü daha önce kullananların deneyimlerini merak ediyorum. İlk birkaç hafta daha fazla dökülme yaşandığını duydum ama bunun normal olup olmadığını bilmiyorum. Bu geçici bir süreç mi yoksa Minoxil uzun vadede saçlarımı gerçekten güçlendirecek mi? Bu süreçte neler yaşadınız ve sonuçlarınız nasıl oldu? Yardımcı olursanız çok sevinirim, şimdiden teşekkürler.

Minoxil kullanmaya başladığımda saçlarımın dökülmesinin arttığını fark ettim ve endişelendim. Ancak araştırdıktan sonra bunun geçici bir durum olduğunu öğrendim. Minoxil, saç döngüsünü hızlandırarak zayıf saçları döker ve yeni, güçlü saçların çıkmasına yardımcı olur. Bu süreç birkaç hafta sürebilir, ama sonrasında saçlarımın daha sağlıklı ve dolgun göründüğünü fark ettim.

Minoxil kullanmaya başladıktan sonra saç dökülmemde artış oldu ve bu beni biraz tedirgin etti. Ancak bu dökülmenin normal olduğunu ve ürünün etkisini göstermeye başladığını öğrendim. İlk başta dökülen saçlar, yerlerine daha güçlü saçların çıkması için yer açıyor. Birkaç ay düzenli kullanımdan sonra saçlarımda gözle görülür bir iyileşme oldu ve daha fazla dökülme sorunu yaşamadım.

Geri