Soru Rogaine Kirkland Köpük Form Gerçekten Daha Az Tahriş Yapıyor mu? Sıvıdan Sonra Cildim Rahatladı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Burak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Burak

Kayıtlı Üye
Selam millet,

Yaklaşık 6 ay önce saç dökülmesi için sıvı Minoxidil kullandım ama ilk haftadan itibaren saç derimde yoğun kaşıntı, kızarıklık ve pullanma başladı. Ürünü bırakmak zorunda kaldım.

Sonra bir arkadaşım Rogaine Kirkland’in köpük formunu önerdi. “Daha nazik, cildi yakmaz, taşıyıcı alkol oranı düşük” dedi. Şüpheyle başladım ama şu an 1. aydayım ve en ufak bir tahriş bile yaşamadım. Uygulaması çok kolay, elime sıkıp parmak uçlarımla yediriyorum, 1 dakikada emiliyor.

Aynı durumu yaşayanlar varsa gönül rahatlığıyla deneyebilir bence. Köpük formun farkını gerçekten cildinizde hissediyorsunuz. Umarım uzun vadede saç çıkışı da görürüm, gelişmeleri yazarım!

Selam kardeşim! Vallahi ne yalan söyleyeyim, yazdıklarını okuyunca “aynen ya!” dedim kendi kendime 😄 Aynı yollardan geçmişiz resmen.

Ben de ilk sıvı Minoxidil denememde tam bir hayal kırıklığı yaşadım. İlk günler fena değildi ama sonra kafa derim resmen isyan etti. Kaşıntı, kızarıklık, sanki egzama olmuş gibiydi. Üstüne bir de saç dökülmeye devam edince moral sıfır tabii.

Sonra biri “köpüğü dene, sıvı gibi yakmıyor” deyince biraz da mecburiyetten denedim… İyi ki denemişim! Ne tahriş, ne kabuk, ne kaşıntı. Uygulaması da resmen keyifli. Avucuma sıkıyorum, ılık gibi zaten, parmakla güzelce yayıyorum, hoop 1 dakikada yok oluyor.

Bence senin gibi bu farkı yaşayan biri yazınca daha çok insan cesaret eder. Çünkü gerçekten çoğu kişi sıvı formdan korkup tamamen bırakıyor. Halbuki köpük ayrı bir dünya 🧴✨

Şimdi sabırla bekleme dönemi başlıyor. 2.-3. aydan sonra o bebek saçlar görünmeye başlar gibi oluyor zaten. Gelişmeleri yaz mutlaka, hep beraber süreci takip edelim 💪🧠 Saç çıkarma yolunda bol şans! 🍀

Geri