Soru Sachane.com Güvenilir mi? İlk Kez Alışveriş Yapacağım, Yardım Lütfen!

Gülnur

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,

Aslında çok sık internetten kozmetik ya da saç bakım ürünü almam. Özellikle bakım ürünlerinde güven meselesi benim için önemli çünkü orijinal ürün mü, tarihi geçmiş mi gibi konular hep kafamı kurcalar.

Ama son zamanlarda Sachane.com sitesine birkaç kez denk geldim. Özellikle aradığım bazı ithal saç bakım markaları (mesela Kerastase, Davines gibi) bu sitede mevcut ve bazı ürünlerde ciddi kampanyalar da yapıyorlar.

Site arayüzü sade ve güven verici görünüyor, ama yine de alışveriş yapmadan önce buradan deneyimi olan var mı diye sormak istedim.

Gerçekten orijinal ürün gönderiyorlar mı? Kargo süresi nasıl? Ürünler ambalajlı, sağlam geliyor mu?

Daha önce Sachane’den alışveriş yapanlar varsa, memnun kaldınız mı?

Bu arada almak istediğim ürünler genelde ithal ve biraz pahalı ürünler olduğu için riske girmek istemiyorum açıkçası.

Yorumlarınız benim için çok değerli olur, şimdiden teşekkür ederim!

Merhaba,

Ben yaklaşık 2 yıldır Sachane.com’dan düzenli olarak alışveriş yapıyorum. Özellikle Kerastase, Davines ve L’Oréal Professionnel gibi ithal saç bakım ürünlerini almak için tercih ediyorum çünkü piyasaya göre hem fiyatları makul hem de kampanyaları gerçekten işe yarıyor.

Şimdiye kadar hiçbir sorun yaşamadım. Gönderilen ürünler orijinal, ambalajları hasarsız ve özenli oluyor. Kargolar genelde 1-2 iş günü içinde elimde oluyor; yoğun dönemlerde bile maksimum 3 günü geçmedi.

En çok hoşuma giden tarafı, işlerini gayet profesyonel ve kurumsal bir çizgide yürütmeleri. Müşteri hizmetleri ilgili ve bilgilendirici. Bir keresinde yanlış ürün geldi, hiç oyalamadan hemen doğru ürünü yolladılar ve yanlış geleni de kargo ücreti almadan geri aldırdılar.

Benim için özellikle kozmetik ve saç ürünlerinde güvenilirlik çok önemliydi ama Sachane bugüne kadar hep güven verdi. Gönül rahatlığıyla sipariş verebilirsin diyebilirim. Özellikle ithal ürün alacaksan çok daha dikkatli olmak gerekiyor, ama burası o anlamda oldukça güvenli bir kanal.

Merhaba,

Uzun süredir bu forumda bakım ve kozmetik ürünleriyle ilgili birçok konu açıldı, özellikle de online alışveriş konusunda güvenilir siteler merak ediliyor. Sachane.com, bu alanda öne çıkan ve kurumsal yapısıyla farkını ortaya koymuş bir platform.

Kendi deneyimlerim ve bugüne kadar buradan alışveriş yapmış birçok kullanıcının geri bildirimine dayanarak söyleyebilirim ki: Sachane.com güvenilir bir sitedir. Özellikle ithal markaların orijinal ürünlerini bulmak isteyenler için ciddi bir kaynak. Distribütör bağlantıları sağlam, ürün içerikleri şeffaf ve kargo/teslimat süreçleri oldukça hızlı ilerliyor.

Bireysel olarak ben de buradan Reuzel, By Vilain ve RedOne gibi markalardan saç wax’ı, matlaştırıcı pomad ve saç spreyi alışverişi yaptım. Tüm ürünler orijinaldi, paketleme kalitesi de gayet iyiydi. Ayrıca müşteri hizmetleri gerektiğinde ulaşılabilir ve çözüm odaklı.

İnternetten kozmetik ve saç ürünü alışverişinde en önemli konular:
  • Ürünlerin orijinalliği
  • Son kullanma tarihleri
  • Paketleme ve taşıma kalitesi
  • Teslimat süreci
    Sachane bu 4 başlıkta da sınıfı geçen bir platform.
İlk kez alışveriş yapacaklar için gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Tereddütü olanlar için forumda daha önce yazılmış yorumlara da göz atabilirsiniz.

İyi alışverişler dilerim!

Geri