Soru Saçıma Maşa Uygulaması Yapmak İstiyorum! Nasıl Yaparım?

Hasret

Kayıtlı Üye
Saçıma maşa kullanarak model vermek için Philips markalı saç maşası aldım. Daha önceleri kısa saç modellerini tercih ettiğimden maşaya falan ihtiyacım olmuyordu ama şimdi saçlarım uzun ve istediğim modelleri vermek için can atıyorum. İlk maşa denememi dün yaptım az da olsa bir başarı elde ettim ama istediğim gibi olmadı. Kusursuz bir maşa yapmayı nasıl öğrenebilirim? Saç maşası yaparken nelere dikkat etmem gerekiyor?

Saç maşası uygulamasının nasıl yapılacağı hakkında deneyimlerini paylaşacak forumdaşlarım şimdiden sağ olsunlar.

Saç maşasını kullanmak düşünüldüğü kadar kolay bir işlem değil. Öğrenene kadar elin yanacak, saçlarınız bir süre zarar görecek derken, kusursuz dalgalar veya bukleler elde etmeyi öğreneceksiniz. Gerçekten böyle işler bazen ustalık gerektiriyor. Ancak, doğru tekniklerle ve biraz pratikle, istediğiniz görünümü elde etmenin kolay olduğunu söyleyebilirim.

İlk maşayı kullanmaya başladığımda bir eğitim videosu izlemiştim. Umarım birazdan yorumda eklediğim video sana da iyi bir rehber olur.

İşte saç maşasıyla kusursuz maşa yapmanın püf noktaları:

Videodakileri izledikten sonra aklına takılan bir şeyler olursa sormaktan çekinme. Ben böylesine konuları araştırdığım için birçok saça şekil verecek yöntemlere hakimim. :)

Geri