Soru Saçkıran Sorunu Yaşayan ve Çözüm Bulan Var mı?

Halit Akdemir

Kayıtlı Üye
Merhaba, son zamanlarda saçkıran sorunu yaşamaya başladım ve bu durum beni oldukça endişelendiriyor. Saçlarımda belirgin boşluklar oluştu ve ne yapacağımı bilemiyorum. Bu sorunu yaşayan ve etkili bir çözüm bulan var mı? Hangi tedavi yöntemleri veya ürünler işe yaradı? Deneyimlerinizi ve tavsiyelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Yardımlarınız benim için çok değerli olacak, şimdiden minnettarım!

Merhaba, ben de bir süre önce saçkıran sorunu yaşadım. Dermatoloğum bana kortizonlu krem ve minoksidil içeren bir tedavi önerdi. Düzenli kullanımla birlikte saçlarım yeniden çıkmaya başladı. Ayrıca stresten uzak durmak da önemli, meditasyon ve yoga yaparak rahatlamaya çalıştım. Umarım bu yöntemler senin için de faydalı olur.

Selam, ben saçkıran için doğal bir çözüm arayışındaydım ve sarımsak yağı kullanmaya başladım. Her gece saçkıran olan bölgelere masaj yaparak uyguladım ve birkaç hafta sonra saçlarım yeniden çıkmaya başladı. Aynı zamanda biotin takviyesi de aldım. Bu kombinasyon benim için işe yaradı, denemeni tavsiye ederim. İyi şanslar!

Geri