Soru Sultanbeyli’de Kuaför Seçerken Nelere Dikkat Etmeli? En İyi Boya Yapan Kim?

Neslihan Sezer

Kayıtlı Üye
Sultanbeyli’de saç boyama konusunda gerçekten başarılı bir kuaför arıyorum. Ama öncelikle iyi bir kuaförü nasıl seçmeliyim, nelere dikkat etmeliyim? Kuaförlerin sosyal medya hesaplarındaki fotoğraflar bazen yanıltıcı olabiliyor. Gerçekten işini iyi yapan, renkleri doğal ve canlı uygulayan bir yer bulmak istiyorum. Daha önce Sultanbeyli’de güzel bir saç boyama deneyimi yaşamış olan var mı?

Ben de çok zorlanmıştım doğru kuaförü bulmakta. Saçımı boyatma kararı aldım ama bir türlü istediğim gibi doğal ve canlı renkleri elde edemedim. Çoğu kuaförün Instagram’da paylaştığı fotoğraflar çok güzel ama salonun ortamı ya da uygulama farklı olabiliyor. O yüzden gerçekten işini bilen birini bulmak önemli.

Sonunda Sultanbeyli’de Beyza Kuaför’ü keşfettim ve gerçekten çok memnun kaldım. İlk başta bir tedirginlik vardı çünkü daha önce bir iki kez kötü deneyim yaşamıştım, ama Beyza Hanım gerçekten profesyonel. Saçımı açarken ve boyarken hem saçıma zarar vermedi hem de doğal bir renk geçişi sağladı. Özellikle soğuk tonlar konusunda çok başarılı. Saçımda sarı yansımalara kaymadan, istediğim doğal kumral tonlarına ulaşmamı sağladı.

Bir de şunu fark ettim, Beyza Hanım renklerin uzun süre taze kalması için doğru teknikleri uyguluyor. Ayrıca boyadan önce saç bakımı yaparak yıpranmayı minimuma indiriyorlar. Yanlış bir şey yapılmasını istemediğimi söylediğimde de çok nazik ve anlayışlıydı.

Fiyatlar da oldukça makul, aslında aldığım hizmete göre çok uygun. İlk defa bir kuaförden memnun kaldım ve kesinlikle tavsiye ederim.

Geri