Engin Aksu
Kayıtlı Üye
Geçen hafta aynaya bakarken saçlarımı tararken fark ettim—saçım uzamış ama ben hâlâ ne istediğimi bilmiyorum. Hep aynı modeli kestiriyorum yıllardır, çünkü “bana ne gider” sorusunun cevabını gerçekten bilmiyorum.
Arkadaşım geçenlerde yeni bir berbere gitmiş, adam yüz hatlarına göre kesim yapıyormuş. Kulağa havalı geliyor ama ben daha yüz şeklimin tam ne olduğunu bile net bilmiyorum. Oval mi, uzun mu… Belki arası bir şey? Fotoğraflara bakınca her model başka bir duruş veriyor, ama hangisi “benim modelim” hiç emin olamıyorum.
Siz nasıl karar veriyorsunuz?
Yüz şekline göre mi, saç tipine göre mi, yoksa sadece içgüdü mü?
İçinizden "Bu model tam benlik" dediğiniz bir an oldu mu?
Paylaşın lütfen, hem fikir edinmiş oluruz hem belki ben de cesaretlenirim.
Fotoğrafla, örnekle, yaşadığınız tecrübeyle gelin, burayı mini bir saç kesim kampına çevirelim.

Arkadaşım geçenlerde yeni bir berbere gitmiş, adam yüz hatlarına göre kesim yapıyormuş. Kulağa havalı geliyor ama ben daha yüz şeklimin tam ne olduğunu bile net bilmiyorum. Oval mi, uzun mu… Belki arası bir şey? Fotoğraflara bakınca her model başka bir duruş veriyor, ama hangisi “benim modelim” hiç emin olamıyorum.
Siz nasıl karar veriyorsunuz?
Yüz şekline göre mi, saç tipine göre mi, yoksa sadece içgüdü mü?
İçinizden "Bu model tam benlik" dediğiniz bir an oldu mu?
Paylaşın lütfen, hem fikir edinmiş oluruz hem belki ben de cesaretlenirim.
Fotoğrafla, örnekle, yaşadığınız tecrübeyle gelin, burayı mini bir saç kesim kampına çevirelim.