Zoretanin tedavisine başladım yaklaşık 4 ay önce, çünkü şiddetli akne problemim vardı. Başlangıçta tedaviye dair herhangi bir endişem yoktu, ancak 1-2 hafta sonra saç dökülmesi yaşamaya başladım. Başta dökülme miktarı çok belirgin değildi, ama zamanla saçlarımın daha fazla döküldüğünü fark ettim. Özellikle saç telimde incelemeler yaptıktan sonra, dökülen saçların gerçekten arttığını gözlemledim. Şu an tedavi sonrasında 3 ay geçti ve dökülme hâlâ devam ediyor, ancak daha az bir şekilde. Bazı günler dökülme neredeyse yok gibi görünüyor, ancak özellikle duş sonrası fark edilir düzeyde dökülme oluyor.
Bunun yanında, saçlarım da kurudu ve kırılganlaştı, bu da daha fazla dökülme yaratıyor gibi hissediyorum. Birkaç kişi, bu tür dökülmelerin geçici olduğunu söyledi, ama ben hala endişeliyim. Saç dökülmesi tamamen ne zaman durur? Daha önce Zoretanin kullanıp saç dökülmesi yaşayanlar var mı? Eğer varsa, bu durum ne kadar sürdü?
Bunun yanında, saçlarım da kurudu ve kırılganlaştı, bu da daha fazla dökülme yaratıyor gibi hissediyorum. Birkaç kişi, bu tür dökülmelerin geçici olduğunu söyledi, ama ben hala endişeliyim. Saç dökülmesi tamamen ne zaman durur? Daha önce Zoretanin kullanıp saç dökülmesi yaşayanlar var mı? Eğer varsa, bu durum ne kadar sürdü?