Zehra Dinç
Kayıtlı Üye
Her sabah aynaya baktığımda kaşlarımın arasında duran o meşhur “11 çizgisi” sanki bana günaydın diyor. Özellikle stresli dönemlerde ya da uzun süre bilgisayar ekranına baktığımda daha da belirginleşiyor. Kapatıcı bile işe yaramıyor artık!
İnternetteki fotoğraflara baktığımda “önce-sonra” botoks etkisi resmen sihir gibi. Kaş arası çizgi yok oluyor, yüz daha aydınlık hale geliyor. Ama işte o “fotoğraflarda görünen” şey, gerçekte de o kadar etkili mi emin olamıyorum.
Doktorlar “tamamen yok olmaz ama çok hafifler” diyor. Kimisi ise ilk seansta bile mucize etkiler gördüğünü söylüyor.
Sizce 11 çizgisi botoksla gerçekten silinir mi yoksa sadece hafifleyip makyajla mı kapanabilir hâle gelir? Deneyim paylaşır mısınız?
İnternetteki fotoğraflara baktığımda “önce-sonra” botoks etkisi resmen sihir gibi. Kaş arası çizgi yok oluyor, yüz daha aydınlık hale geliyor. Ama işte o “fotoğraflarda görünen” şey, gerçekte de o kadar etkili mi emin olamıyorum.
Doktorlar “tamamen yok olmaz ama çok hafifler” diyor. Kimisi ise ilk seansta bile mucize etkiler gördüğünü söylüyor.